Τρία μετάλλια και οκτώ τελικοί στο Πανελλήνιο Παίδων από τον ΑΟ Μεγάρων

Ο Α.Ο Μεγάρων κατέβηκε με πέντε παιδιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων που έγινε στα Τρίκαλα, τα παιδιά μπήκαν σε οκτώ τελικούς και μας έφεραν τρία μετάλλια.
 

Όλα τα παιδιά έκαναν ατομικά ρεκόρ στα αγωνίσματά τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες συγκέντρωσαν 46 βαθμούς και έφεραν τον σύλλογο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

 

Ο Ιερόθεος Δρίτσας στα 400μ εμπόδια ήρθε 2ος και πήρε το αργυρό μετάλλιο με νέο ατομικό ρεκόρ 55″02, δίνοντας στον σύλλογο 11 βαθμούς.

 

Ο Ανδρέας Πανταζής άν και παμπαίδας ήρθε 3ος στο τριπλούν παίδων με 14,19μ και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Στο άλμα σε μήκος προκρίθηκε στον τελικό όπου με επίδοση 6,52μ πήρε την 9η θέση.Η συνολική του προσφορά ήταν 14 βαθμοί.

 

Η Βασιλική Ταχταρά στο τριπλούν κορασίδων βγήκε τρίτη με άλμα στα 12,23μ και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Προκρίθηκε με 5,42μ για τον τελικό του μήκους αλλά εκεί έκανε 3 άκυρες προσπάθειες (ήταν όλα μεγάλα άλματα) και δεν βαθμολογήθηκε στο αγώνισμα αυτό.Έτσι οι 10 βαθμοί της ήταν μόνο από το τριπλούν.

 

Η Μαρία Μανέτα προκρίθηκε σε δύο τελικούς, στα 100μ εμπόδια και στο τριπλούν.Το απόγευμα στους τελικούς  ήρθε 7η στα 100μ εμπόδια με ατομικό ρεκόρ 15″12 και 9η στο τριπλούν με 11,28μ. Η συνολική προσφορά της ήταν 10 βαθμοί.

 

Η Αλεξιάννα Πάνου στον προκριματικό των 200μ έκανε ατομικό ρεκόρ με 26″85, προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος  και με 27″43 πήρε την 13 θέση, προσφέροντας έναν πολύτιμο βαθμό στον σύλλογο.

 

Η αποστολή στα Τρίκαλα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού πέντε παιδιά συμμετείχαν σε οκτώ τελικούς και πήραν τρία μετάλλια.

 

Πίσω βέβαια από τους αθλητές υπάρχουν και οι ακούραστοι  προπονητές τους, στους οποίους οφείλονται σε μεγάλο μέρος οι επιτυχίες των αθλητών τους. Ο Κώστας Ηλίας για τους Δρίτσα, Πανταζή, Ταχταρά και Μανέτα, και η Αγνή Δερβένη για την Πάνου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button