Κοπή πίτας Μορφωτικού Αθλητικού Ομίλου Κόροιβος

Δελτίο τύπου του Μορφωτικού Αθλητικού Ομίλου Κόροιβος:

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας στο φιλόξενο χώρο «Αίγλη Cafe-Bar».

Η αθλητική μας οικογένεια μεγάλωσε αισθητά, με έμπρακτη απόδειξη τη συμμετοχή των 150 και πλέον ατόμων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας.

Την οικογενειακή μας γιορτή τίμησαν με την παρουσία και τις ευχές τους, ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο Βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας κ. Γ. Κώτσηρας, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων κ. Γιάννα Ρήγα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημ. Δάλλας και Παναγ. Μαργέτης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ. Μαν. Κάμπαξης, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του Βύζαντα κ. Ιερ. Μαργέτης, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου όπου εξέφρασαν τις ευχές τους για καλή και επιτυχημένη χρονιά με υγεία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι Χορηγοί των Αγωνιστικών Τμημάτων και της Ακαδημίας μας, κ. Τάσος Πατέλης «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ», Αθαν. Μαρτίνος, Οικογένεια Παπαμιχάλη, Οικογένεια Ζάλη, καθώς και η Οικογένεια Σ. Παπαηλία που μας πρόσφερε τη Βασιλόπιττα.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι προπονητές μας κ.κ. Κάσση Ξενάκη, και κ. Ιορδάνης Παπαδόπουλος. Το λόγο πήρε η επικεφαλής προπονήτρια κ. Ξενάκη, η οποία αρχικά ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για την αμέριστη και ειλικρινή συμπαράσταση και τη συνεχή συνεργασία του και συνέχισε με μια σύντομη αναφορά για τη φιλοσοφία, την πορεία, τις δράσεις και τους στόχους του Συλλόγου.

Κλείνοντας, τηρώντας το έθιμο, δόθηκαν τα αντίστοιχα φλουριά στους τυχερούς κάθε τμήματος και διεξήχθη λαχειοφόρος αγορά, όπου οι τυχεροί της βραδιάς κέρδισαν πλούσια δώρα, προσφορά τοπικών χορηγών τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Οφείλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους αναθέτοντας μας την αθλητική τους εκπαίδευση. Επίσης, στις «Super Μαμάδες», οι οποίες συγκροτούν την ομάδα Vintage Γυναικών, που ξεκλέβουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να διδαχθούν αυτό το πολύ όμορφο άθλημα, καθώς και σε όλους εκείνους που μας υποστηρίζουν και στηρίζουν με πράξεις την προσπάθειά μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button