Σκληρές δηλώσεις Φωτίου για την ‘ΑΙΧΜΗ’

Ο Αντιδήμαρχος Μεγαρέων κ. Σταύρος Φωτίου θεωρεί ότι η τοπική εφημερίδα “ΑΙΧΜΗ” τον έχει στοχοποιήσει και τον αδικεί κατάφορα  και προκλητικά με συνεχόμενα δημοσιεύματα και για το λόγο αυτό σήμερα το πρωί προέβη σε μία σκληρή δήλωση, σηκώνοντας το γάντι.

 

Συγκεκριμένα  ο κ .  Φωτίου δήλωσε: «Η τοπική εφημερίδα ΑΙΧΜΗ έχει καταντήσει δυστυχώς παραταξιακή φυλλάδα και πολύ λυπάμαι γι’ αυτό. Στην αγωνιώδη προσπάθειά της να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου και στη νέα Διοίκηση δεν διστάζει να παραποιεί  τις δηλώσεις και τις προτάσεις , που κάνω στις δημόσιες τοποθετήσεις μου, μόνο και μόνο για να υπηρετήσει  το  παραταξιακό συμφέρον του συνδυασμού,  που υποστηρίζει ανοιχτά , αδιαφορώντας για την βάναυση κακοποίηση της ελεύθερης και αντικειμενικής πληροφόρησης. Μεθοδευμένα προσπαθεί  να παρουσιάσει την εικόνα,  ότι τάχα υπάρχει ρήξη μεταξύ εμού και του Δημάρχου κ. Σταμούλη ή και  με τον συνάδελφο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Δήμα,  γεγονός αστείο, παντελώς ανυπόστατο, συκοφαντικό και υποβολιμαίο. Αν πραγματικά,  οι υπεύθυνοι της εφημερίδας  δεν έχουν άλλο στόχο, παρά  να ενημερώσουν υπεύθυνα τους αναγνώστες της ,  μπορούν αν το επιθυμούν και το αντέχουν να μου δώσουν τη δυνατότητα μέσα από μία συνέντευξη εφ΄όλης  της ύλης για να αποκατασταθεί η αλήθεια για όλους και για όλα.

 

Μην επιδίδεστε,  Κύριοι της “ΑΙΧΜΗΣ”,  σε κυνήγι μαγισσών και μην ονειρεύεστε ρήγματα στην ομάδα της συμπολίτευσης και προσωπική σύγκρουση με τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη. Μαζί  αγωνιστήκαμε, μαζί  εκλεγήκαμε και μαζί  θα τελειώσουμε το έργο για το οποίο μας εμπιστεύθηκαν οι πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου για 5 χρόνια,  με επιμονή, υπομονή , συνεννόηση, συνεργασία μέσα σε πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας. Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα τοπικά προβλήματα.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button