ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων: Για ένα δήμο αυτοδιοικητικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της μεγαρικής κοινωνίας

Ολοκληρώθηκαν οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με θέμα την τοπική αυτοδιοίκηση και τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μπαίνουν στη μάχη των εκλογών με σκοπό την ανασυγκρότηση, της διαλυμένης από τη μνημονιακή λαίλαπα, τοπικής αυτοδιοίκησης και της προσαρμογής της λειτουργίας της στις ανάγκες της κοινωνίας, και όχι στη λογική της στείρας διεκδίκησης της δημαρχιακής καρέκλας!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης παλεύει για:

-την κοινωνική ανάπτυξη,τον αειφόρο χωροταξικό σχεδιασμό,την αποκέντρωση,την τοπική δημοκρατία,

-την εξυπηρέτηση των αναγκών των ανθρώπων στο Δήμο και την Περιφέρεια,την κοινωνική αλληλεγγύη,τη βελτίωση της ποιότητας ζωής,

-την κατάκτηση της χωρικής,οικονομικής και κοινωνικής συνοχής,

-ένα εναλλακτικό λαϊκό κοινωνικό μοντέλο διακυβέρνησης των Δήμων και των Περιφερειών με ενίσχυση της δημοκρατίας,της διαφάνειας και της συμμετοχής.

Στα πλαίσια αυτά η Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεγάρων-Ν.Περάμου και η δημοτική παράταξη που στηρίζειΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ“, θα απευθυνθούν σύντομα στην κοινωνία των Μεγάρων με προτάσεις και θέσεις και θα καλέσουν τους πολίτες να τοποθετηθούν πάνω σε αυτές.

Για ένα Δήμο αυτοδιοικητικό όπου ο πολίτης θα είναι ο πρωταγωνιστής και συγχρόνως ο κριτής!

Για ένα Δήμο που θα υπερισχύει το ΕΜΕΙΣ και όχι το εγώ,πέρα από στείρες αντιπαραθέσεις,ακατάσχετη σκανδαλολογία,κουϊζολογία,ονοματολογία και δήθενμυστικές συμφωνίες” που δηλητηριάζουν τη ζωή της τοπικής κοινωνίας!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button