Συνάντηση δημάρχου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. κ. Νικόλαο Ιωαννίδη

Τον διευθύνοντα σύμβουλο της θυγατρικής εταιρείας του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος, ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. κ. Νικόλαο Ιωαννίδη επισκέφθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2011 ο δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαρινάκης.

Κατά την συνάντηση, η οποία αποτέλεσε συνέχεια της συνάντησης των δύο μερών στο δημαρχείο στις αρχές Μαρτίου 2011, συζητήθηκε το θέμα της αξιοποίησης του οικοπέδου του σιδηροδρομικού σταθμού Μεγάρων και προσδιορίσθηκε η προώθηση της διαδικασίας παραχώρησης της χρήσης του οικοπέδου από την εταιρεία προς τον δήμο με σκοπό τόσο την βιοκλιματική αναβάθμιση όσο και την εμπορική αξιοποίηση του χώρου.

Ο δήμος είναι υποχρεωμένος εντός των επομένων ημερών να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση με την οποία θα ζητά την παραχώρηση χρήσης του χώρου καταθέτοντας ταυτόχρονα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αξιοποίησής του.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα πρόκειται να αναρτηθεί στο διαδίκτυο πρόταση αξιοποίησης για δημόσια διαβούλευση, θα ακολουθήσει συζήτηση στην δημοτική Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το ζήτημα θα προωθηθεί στο δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button