Συνάντηση Δημάρχου Γρ. Σταμούλη με τον Υπουργό Χρ. Σπίρτζη

Την περίοδο του Καλοκαιριού, που σχεδόν όλοι χαλαρώνουν και σχεδιάζουν ή πηγαίνουν διακοπές, η Διοίκηση του Δήμου επιδεικνύει μία έντονη κινητικότητα με επαφές και συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στο ανώτατο  με επαφές του ιδίου του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη, με Υπουργούς, Γενικούς Γραμματείς, Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους Δημοσίων Οργανισμών κλπ.

 

Στο πλαίσιο αυτών των επαφών έγινε και η συνάντηση του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη.

 

Για τη συνάντηση αυτή ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

« Η συζήτηση έγινε σε κλίμα εγκάρδιο και με πλήρη κατανόηση από πλευράς του Υπουργού για τα θέματα και τα προβλήματα του Δήμου μας.

 

Με τον κ. Σπίρτζη συζητήσαμε πολλά θέματα όπως τα προβλήματα της ΔΕΥΑΜ με την ΕΥΔΑΠ, τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου του Προαστιακού Αθήνα – Κινέττα και αντιστρόφως, καθώς και την έκπτωση στη μηνιαία Κάρτα απεριορίστων διαδρομών, τα πλευρικά διόδια Πάχης και Νέας Περάμου και τη μη εφαρμογή ακόμη της χιλιομετρικής χρέωσης, την ενίσχυση με προσωπικό των Γραφείων ΕΛΤΑ του Δήμου μας και οπωσδήποτε να μην κλείσει το Γραφείο της Νέας Περάμου, την παραχώρηση Λεωφορείων από τους Οργανισμούς ΟΑΣΑ κλπ.

 

Επίσης έβαλα στον Υπουργό το  θέμα της χρηματοδότησης σημαντικών έργων υποδομής, που θα βοηθήσουν στην αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης σε όλη την περιοχή του Δήμου μας.

 

Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα φανούν τα θετικά αποτελέσματα αυτής της πολύ σημαντικής και κρίσιμης συνάντησης.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button