Ο Δήμαρχος Μεγαρέων ευχαριστεί τον Νίκο Στρατουδάκη για τη δωρεά του

Ο Δωρητής- Ευεργέτης κ. Νίκος Στρατουδάκης φρόντισε με δικές του δαπάνες να γίνει η αναγκαία συντήρηση στο Δημοτικό  Ασθενοφόρο (αλλαγή ελαστικών κλπ.) και για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Ο  γνωστός  Δωρητής – Ευεργέτης  κ. Νίκος Στρατουδάκης για ακόμη μία φορά έδειξε τα καλά του αισθήματα για το Δήμο και τους πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου αφού φρόντισε με δικά του έξοδα, να γίνει η απαραίτητη συντήρηση στο Δημοτικό Ασθενοφόρο (καινούργια λάστιχα,  Service , κλπ)έτσι ώστε να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την εξυπηρέτηση των δημοτών και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

 

Επιθυμώ να εκφράσω  τις θερμές μου ευχαριστίες στον αγαπητό κ. Νίκο  Στρατουδάκη, για αυτή τη νέα χορηγία και να τον συγχαρώ εγκάρδια υπογραμμίζοντας ότι και αυτή η ευγενική χορηγία μας συγκινεί και μας τιμά ιδιαίτερα και φυσικά τιμά και τον ίδιο που πάντα συμπαραστέκεται με προθυμία τόσο στο Δήμο όσο και στους πολίτες που έχουν ανάγκη και ζητούν τη βοήθειά του.

 

Στην δύσκολη εποχή,  που ζούμε η τοπική κοινωνία έχει ανάγκη από ανθρώπους με τα ευγενικά αισθήματα  και την προσφορά γενικώς  του κ. Νίκου Στρατουδάκη και φυσικά τον επαινούμε και τον ευχαριστούμε.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button