Συμμετοχή του διοικητή του Α.Τ. Μεγάρων σε σύσκεψη παρουσία του Υπουργού

Με τους Διοικητές Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής συστήθηκε ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ σήμερα το πρωί (24/9). Στη συνάντηση για θέματα που αφορούν τη συνεργασία στην αντιμετώπιση θεμάτων Αστυνομικής διευθέτησης συμμετείχε και ο διοικητής του Α.Τ Μεγάρων Αστυνόμος Α’ Θεοχάρης Κουμνιώτης.

 

“Κοινή απόφαση όλων των Διοικητών Αττικής στη σημερινή συνάντηση στη Γ.Α.Δ.Α. να δουλέψουμε για μια Αστυνομία που θα είναι πραγματικά δίπλα στον πολίτη σε κάθε γωνιά της Αττικής, μια Αστυνομία που θα είναι σύγχρονη, αποτελεσματική και πάνω από όλα ανθρώπινη.” δήλωσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. “Ο Έλληνας πολίτης αντιμετωπίζει ήδη πολλά προβλήματα και δεν πρέπει εμείς ως ηγεσία και εσείς ως διοικητές να του προσθέτουμε κι άλλα”, συνέχισε, ζητώντας ν’ αναδειχθει προς τα έξω το καλύτερο δυνατό κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ο κ. Κικίλιας κατέβηκε από το πάνελ, στάθηκε ανάμεσα στους αξιωματικούς και μίλησε χωρίς μικρόφωνο, δίνοντας πρώτος ένα παράδειγμα μέτρου και συμπεριφοράς στην επικοινωνία του κάθε αστυνομικού με τον πολίτη.

kikilias

gada

Παρόμοια άρθρα

Back to top button