Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορους μαθητές Δημοτικών Σχολείων

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 αρχίζει η νέα σχολική χρονιά. Πολλοί μαθητές και μαθήτριες ίσως δεν μπορούν να αγοράσουν τη σχολική τους τσάντα και διάφορα σχολικά είδη (τετράδια, μολύβια, στυλό κλπ).

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαρέων, συνεχίζει την προσπάθεια για να συγκεντρωθούν τσάντες και  διάφορα άλλα σχολικά είδη και αναλώσιμα για να δοθούν σε άπορους μαθητές και μαθήτριες.

 

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κα Βανέσσα Μαυροειδή έκανε την εξής δήλωση:

 

« Όπως και πέρυσι έτσι κι εφέτος Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαρέων προσπαθεί να συγκεντρώσει διάφορα σχολικά είδη και τσάντες για να δοθούν σε άπορους μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

 

Θέλω και προσωπικά να παρακαλέσω όλους όσους δύνανται και μπορούν να προσφέρουν σχολικά είδη και τσάντες έστω και περυσινές να προσέλθουν στην Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου ή  στο Δημαρχείο Μεγάρων και στο Δημοτικό κατάστημα της Νέας Περάμου, καθημερινώς  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες  για να τα παραδώσουν μέχρι την προσεχή Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, για να δοθούν στους μαθητές και μαθήτριες, που έχουν ανάγκη στο τέλος της προσεχούς εβδομάδος.

 

Ιδιαίτερα παρακαλώ τους επιχειρηματίες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, ιδιοκτήτες Βιβλιοπωλείων και κάθε συμπολίτη, όπως ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Δήμου Μεγαρέων και βοηθήσουν την προσπάθειά μας, εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις θερμές μας ευχαριστίες προκαταβολικά.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button