Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει τους νέους Φοιτητές και Σπουδαστές

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας χθές 24 Αυγούστου 2017,  τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας των νέων Φοιτητών και Σπουδαστών.

Εφέτος οι απόφοιτοι των Λυκείων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία η οποία ήλθε ως επιβράβευση των  προσπάθειών τους,  που ταυτόχρονα δικαίωσε και το άριστο εκπαιδευτικό έργο, που επιτελούν οι Καθηγητές και οι Καθηγήτριες στα Σχολεία του Δήμου Μεγαρέων.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

« Πράγματι η γενική εικόνα των αποτελεσμάτων των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων είναι άκρως εντυπωσιακή και κατατάσσει τα Σχολεία των Μεγάρων και της Νέας Περάμου στα καλύτερα της Ελλάδος.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όλα τα νέα παιδιά, που κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στις σπουδές τους και καλή ζωή στην Ακαδημαϊκή κοινότητα.

Σε όσους δεν τα κατάφεραν εφέτος τους συνιστώ να ξαναπροσπαθήσουν και τους εύχομαι καλή δύναμη για του χρόνου, επιμονή, υπομονή και περισσότερο διάβασμα και όσοι το πιστέψουν τελικά θα τα καταφέρουν.

Σε εκείνους, οι οποίοι  θα επιλέξουν κάτι άλλο στη ζωή τους θέλω να τους πώ,  ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι τρόποι για να σταδιοδρομήσουν και ότι η πόλη μας και η χώρα μας γενικά σήμερα τους χρειάζεται και τους έχει  ανάγκη όλους.

 

Απευθυνόμενος στους νέους Φοιτητές και σπουδαστές θέλω να τονίσω, ότι επιθυμώ προσωπικά αλλά και ως Δήμαρχος Μεγαρέων να μοιραστώ τη χαρά τους και να τους πώ ότι πιστεύω σε αυτούς  κι ελπίζω , πως μετά τις σπουδές τους να υπηρετήσουν στον τόπο μας και τους συμπολίτες από όποια θέση κι αν βρεθούν.

Επίσης θέλω ειλικρινά να σφίξω το χέρι των γονέων και να τους συγχαρώ για τα παιδιά τους, να τα καμαρώνουν και να τα δούν στη ζωή και στην κοινωνία μας όπως αυτοί επιθυμούν.

Τέλος θέλω να εκφράσω την ευαρέσκειά μου στους Διευθυντές και Διευθύντριες και τους Καθηγητές  των Λυκείων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, για το τεράστιο και σπουδαίο εκπαιδευτικό   έργο,  που προσφέρουν στους μαθητές και μαθήτριες, είτε προετοιμάζοντάς τους για την εισαγωγή τους στην Ακαδημαϊκή κοινότητα είτε να είναι καλοί πολίτες στην κοινωνία.

Τα Μέγαρα και η Νέα Πέραμος περιμένουν πολλά από τους σημερινούς νέους και νέες, οι οποίοι είναι η ελπίδα για την ανάπτυξη και την αναγέννηση του τόπου και της πατρίδας μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button