Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για το Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με θέμα «Να στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας Μεγάρων με μόνιμους γιατρούς και εργαζόμενους για να επανέλθει σε καθημερινή 24ωρη λειτουργία», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Μεγάρων και η οποία διοργανώθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν πολλοί αγανακτισμένοι πολίτες οι οποίοι δήλωσαν ότι έχουν χρησιμοποιήσει το Κέντρο Υγείας Μεγάρων πολλές φορές όταν αυτό εφημέρευε κι ότι πολλοί συμπολίτες τους αναγκάζονται να διακομιστούν σε Ελευσίνα και Αθήνα τώρα που λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 08:00 – 15:00. Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν: «Το Κέντρο Υγείας πρέπει να επιστρέψει στο παλιό του ωράριο και να εξυπηρετεί τους περί 50.000 πολίτες του Δήμου Μεγαρέων».

Στην κάμερα του MegaraTv μίλησαν δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Μεγαρέων που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση. Δείτε τις δηλώσεις τους στο παραπάνω βίντεο.

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία μέσω της 28ης Οκτωβρίου, ως την Πλατεία Λυτάρα με κεντρικό σύνθημα «24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων με μόνιμο προσωπικό».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button