Συγχαρητήρια του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη για την άψογη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 25/1/2015, που διεξήχθησαν στον Δήμο Μεγαρέων.

 

Εξαιρετικά ευμενή ήταν τα σχόλια των δικαστικών αντιπροσώπων και των εκπροσώπων των κομμάτων, οι οποίοι χαρακτήρισαν την διοργάνωση των εκλογών από τον Δήμο, ως αρίστη.

 

Άπαντες οι δημοτικοί υπάλληλοι έπραξαν το έργο τους με ευγένεια και μεθοδικότητα, όλες οι διαδικασίες εκτελέσθηκαν σωστά, οι κάλπες και οι σάκοι παραδόθηκαν στην ώρα τους, η δε συγκέντρωση των αποτελεσμάτων και η συνεργασία με την περιφέρεια ολοκληρώθηκαν άψογα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

 

Ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης εκφράζει τις ευχαριστίες του, προς όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο που συνέβαλαν στην προετοιμασία και στην ομαλή διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών και ιδιαίτερα τους Σχολικούς Φύλακες, οι οποίοι υπερέβαλλαν εαυτόν.

 

Επίσης, ο Δήμαρχος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς την Προϊσταμένη κα Φωτεινή Στυλιανοπούλου, η οποία είχε την συνολική ευθύνη και τον συντονισμό από πλευράς Δήμου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button