Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό

Για την προσπάθεια που κάνει για ανάδειξη των αγροτικών προϊόντων των Μεγάρων συγχαίρει ο δήμος τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κηπευτικών. Ακολουθεί η επιστολή του δημάρχου προς τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Γιώργο Παπαβασίλη. 

 

 

 

Αγαπητέ Πρόεδρε,

 

            Η αγροτική ανάπτυξη στον καιρό της κρίσης την οποία βιώνουμε όλοι τα τελευταία 5 χρόνια είναι μονόδρομος, πόσο μάλλον για την χώρα μας που είναι μια κατ’έξοχην χώρα γεωργικής παραγωγής. Πειστικά εγχειρήματα που ενισχύουν την αισιοδοξία για το μέλλον του αγροτικού κλάδου                 υπάρχουν ακόμη και σε τομείς που παραδοσιακά είχαν πρόβλημα όπως οι συνεταιρισμοί. Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε περίτρανα πρόσφατα με την απονομή του βραβείου της Καλύτερης Συλλογικής Προσπάθειας της Χρονιάς που σας απονεμήθηκε.  

 

            Όταν η προσπάθεια γίνεται με αλληλεγγύη, σύμπνοια και ομοψυχία, απλώνοντας ο ένας το χέρι στον άλλο είναι πάντα αποτελεσματική

 

            Σας συγχαίρω από καρδιάς και σας εύχομαι οι διακρίσεις να είναι πάντα τέτοιες που θα αναδεικνύουν τον τόπο μας και τους ανθρώπους του μέσα από τη συλλογική δουλειά που επιτελείται.

 

 

Ο

Δήμαρχος Μεγαρέων

 

 

Ιωάννης Μαρινάκης

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button