14ο Μεγαρικό Enduro – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – Κύπελο Ν. Ελλάδος

Το 14ο Μεγαρικό Enduro διοργάνωσε η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων (ΛΕ. Μ. Μ.) την Κυριακή 15 Μαρτίου, η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στις 9.00 το πρωί από την περιοχή Ερκίς Μεγάρων με 129 συμμετοχές αθλητών.

 

Παράλληλα ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro και το Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος.

 

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερης σημασίας για την ΛΕ. Μ. Μ. καθώς φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας της.

 

Το βίντεο αυτό είναι μια ευγενική χορηγία των: Ασφαλιστικό Γραφείο Λάκης & Τάσος Δέδες, ΕΡΚΙΣ, Focus Internet Cafe και Στεφ. 

Ευχαριστούμε επίσης τον Θ. Ζήση για την ευγενική παραχώρηση του υλικού (GoPro Hero).

 
Κατηγορία Ε1
Με 16 συμμετοχές στην κατηγορία,  ο Δημήτρης Βαγγελάκος ήταν ο νικητής του πρώτου αγώνα της σεζόν.
Στην δεύτερη θέση ο Παναγιώτης Κακολύρης, που έκανε ένα πολύ καλό αγώνα, αλλά χωρίς ουσιαστικά να απειλήσει τον Βαγγελάκο.
Στην τρίτη θέση ο Μιχάλης Ντουζένης που συμπλήρωσε το βάθρο.
Τέταρτος ο Λευτέρης Πανέτης, μπροστά από τον Γιώργο Θεοδωρίδη και τον Γιάννη Χασάπη που συμπλήρωσε την εξάδα.
 
Κατηγορία Ε2
Με 17 συμμετοχές στην κατηγορία,  ο Αλέξης Ζώρας κέρδισε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ελάχιστα μπροστά από τον δεύτερο Γιάννη Τρίγκα! Στην τρίτη θέση ο  Παυλίδης έκλεισε το βάθρο. Στην τέταρτη θέση ο Γιώργος Μανωλίδης, μπροστά από τον Μιχάλη Κόπανο και τον Απόστολο Ζβιντερίκο.
 
Κατηγορία Ε3
Με 9 συμμετοχές στην κατηγορία, ο Κίμωνας Καράμπελας κέρδισε τον πρώτο αγώνα για φέτος, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Θανάση Τρίγκα. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου, περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας.
Τέταρτος ο πολύ πρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας που φάνηκε να μην μπορεί να αποδώσει σε αυτόν τον αγώνα, αλλά βέβαια το πρωτάθλημα μόλις άρχισε. Πέμπτος ο Λευτέρης Τιτιρέκης μπροστά από τον Θανάση Τάσιο που έκλεισε την εξάδα.
 
Κατηγορία EN (Νέων)
Με 7 συμμετοχές στην κατηγορία, νικητής ήταν ο Αρτέμης Σφηναρολάκης, κάνοντας ένα πολύ καλό αγώνα που τον έφερε και στην 11η θέση της γενικής! Στην δεύτερη θέση ο  Δημήτρης Μπάκας μπροστά από τον Αλέξανδρο Πολυχρόνη που συμπλήρωσε το βάθρο. Στην τέταρτη θέση  ο Δημήτρης Ματσιάτσιος, ενώ  πέμπτος ήταν ο Πέτρος Μπίλλης και ο Σταύρος Τσιάγκος έκλεισε την εξάδα.
 
Κατηγορία ES (Βετεράνων)
Με 18 συμμετοχές η κατηγορία των βετεράνων,  νικητής ήταν ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος μπροστά από τον Δημήτρη Τουμπανιάρη και τον Γιώργο Τσίτο που συμπλήρωσε το βάθρο. Τέταρτος ο Χάρης Δημόπουλος, ενώ πέμπτος ο Δημήτρης Κόκκινος και ο Ελλισσαίος Παπαδημητρίου συμπλήρωσε την εξάδα.
 
Η κατηγορία γυναικών είχε μόνο μια συμμετοχή, την Ελένη Αγελαδοπούλου!
 
 
Κύπελλο Νοτίου Ελλάδας
 
Στο Πρωτάθλημα νοτίου Ελλάδας είχαμε νικητή της γενικής τον Ανδρέα Θεοδώρου, με δεύτερο τον Χρήστο Θεοδοσόπουλο και τρίτο τον Παναγιώτη Λάμπρου!
 
Κατηγορία NE1
Με 14 συμμετοχές στην κατηγορία, νικητής ήταν ο Παναγιώτη Λάμπρου, δεύτερος ο Γιώργος Πισιμάνης και τρίτος ο Μίνως Κονίδης!
 
Κατηγορία NE2
Με 23 συμμετοχές στην κατηγορία,  νικητής για τον πρώτο αγώνα ο Ανδρέας Θεοδώρου, όπου κέρδισε και την γενική, ενώ δεύτερος ήταν ο Χρήστος Θεοδοσόπουλος και τρίτος ο Θανάσης Κατσαντώνης.
 
Κατηγορία NE3
Με 10 συμμετοχές στην κατηγορία, νικητής ο Κορίνθιος αθλητής, Σταυρός Μαντζώρος  ενώ δεύτερος ο Βαγγέλης Ζαχαράτος και τρίτος ο Σπύρος Σταματόπουλος.
 
Κατηγορία NES
Με 9 συμμετοχές στην κατηγορία, νικητής ο Γιώργος Νέγρης , δεύτερος ο Ναθαναήλ Κολεύρης και τρίτος ο Στάθης Ρούσσης.
 
Στην κατηγορία γυναικών είχε μια συμμετοχή με την γνώστη στο χώρο του Enduro Πολυτίμη  Κυριακοπούλου.

Αποτελέσματα από bikerspirit.net

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button