Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου προπόνηση στην πίστα καρτ Μεγάρων

Η πίστα καρτ Μεγάρων “Athens Circuit Megara Kart” θα είναι ανοιχτή για τη προπόνηση των αθλητών το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 9:00 έως και τις 17:00.

Βασικοί κανονισμοί ασφάλειας & σωστής διαχείρισης της πίστας

1. Οι τέντες των ομάδων ή ιδιωτών θα πρέπει να διαθέτουν απαραίτητα πλαστικό δάπεδο.
2. Απαγορεύεται αυστηρά η ανεξέλεγκτη κίνηση ατόμων μέσα στη πίστα κατά τη διάρκεια δοκιμών. Μόνο οι υπεύθυνοι κριτές της πίστας έχουν δικαίωμα όπως εισέλθουν σε αυτήν. Υπεύθυνος ομάδας ή μηχανικός αυτής, μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους κριτές της πίστας, μπορεί να εισέλθει σε αυτήν.
3. Απαγορεύεται για οποιοδήποτε λόγω ή αιτία, η αντίθετη φορά κίνησης με το καρτ.
4. Κατά την κίνηση των οδηγών μέσα στη πίστα ακολουθούνται πιστά οι κανόνες ασφαλείας και δεν επιτρέπεται για κανένα λόγω και σε κανέναν η ριψοκίνδυνη οδήγηση. Όλοι ανεξαρτήτως οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις οδηγίες των υπευθύνων κριτών της πίστας και να μη δυσανασχετούν με τις προτροπές αυτών. Επικίνδυνος οδηγός θα τίθεται αυτομάτως εκτός πίστας.
5. Ο εξοπλισμός που επιβάλλεται για να εισέλθει ένας οδηγός στη πίστα είναι: Κράνος Full face, Φόρμα αγώνων καρτ, Γάντια & παπούτσια καρτ, Κολάρο για τις κατηγορίες micro & mini.
6. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος καρτ στη πίστα χωρίς πρώτα να έχει εφοδιαστεί το απαραίτητο σήμα από το αθλητικό Σωματείο που τοποθετείται σε ενδεδειγμένο σημείο μπροστά στο καρτ.
7. Οι υπεύθυνοι των ομάδων καρτ και οι μηχανικοί είναι και συγχρόνως υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά των οδηγών τους και για την ασφαλή οδήγηση μέσα στη πίστα. Οφείλουν δε να συμμετέχουν στην ομαλή λειτουργία της πίστας.
8. Σε όλο το χώρο των pits η κίνηση των καρτ επιτρέπεται μόνο πάνω σε ειδικό φορείο (καρότσι – τρέιλερ).
9. Απαγορεύεται η στάθμευση Ι.Χ. αυτοκινήτων μέσα στο χώρο των pits.
10. Απαγορεύεται αυστηρά η μόλυνση της πίστας με ρίψη βενζίνης ή άλλων αναλώσιμων σε ανεξέλεγκτα σημεία και ειδικότερα στην άσφαλτο.
11. Όλοι οι ανωτέρω κανονισμοί έχουν σαν σκοπό να προφυλάξουν τους οδηγούς και τον εξοπλισμό τους από επικίνδυνες καταστάσεις.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button