Σ. Πουλής: «Ενότητα και δύναμη για μια νικηφόρα χρονιά σε όλες τις αναμετρήσεις»

Δελτίο τύπου εκ του γραφείου του Σταμάτη Πουλή, α’ επιλαχόντα βουλευτή της Ν.Δ. και υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής – όπως ανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης στην εκδήλωση κοπής πίτας του Υπουργείου – αναφέρει τη δήλωση στην οποία προέβη κατά την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Ν.Δ Δυτικής Αττικής.

«Ενότητα και δύναμη για μια νικηφόρα χρονιά σε όλες τις αναμετρήσεις, είναι το μήνυμά μου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ ΝΔ Δυτικής Αττικής, όπου είχα τη χαρά να παρευρεθώ το βράδυ του Σαββάτου.

Ισχυρή Ελλάδα σημαίνει αυτοδύναμη ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον αγώνα αυτό συστρατευόμαστε όλοι. Το ίδιο και για την αυτοδιοίκηση. Για την επανεκλογή στην Περιφέρεια Αττικής του Γιώργου Πατούλη, στον Δήμο Ελευσίνας του Αργύρη Οικονόμου αλλά για να περάσει σε άξια νεοδημοκρατικά χέρια και ο Δήμος Μεγαρέων.

Οι αντίπαλοί μας είναι βρώμικοι, θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα αλλά έχουμε το σθένος να τους αντιμετωπίσουμε και να βγούμε νικητές. Ξέρουμε να κατακτάμε νίκες προς όφελος της κοινωνίας και το έχουμε αποδείξει με την προσφορά κορυφαίων στελεχών μας, όπως ο Yφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς που είχαμε την ευκαιρία να έχουμε κοντά μας.

Ήταν μια βραδιά αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας να προχωρήσουμε μπροστά, μια φωνή και μια γροθιά. Πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Κούλα Παραδείση που αποδεικνύει πως στο DNA της βάσης της Νέας Δημοκρατίας είναι να πρωτοπορεί και να γράφει ιστορία».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button