Κοπή πίτας των Συλλόγων Α.Σ. Ευκλείδης & Α.Σ. Μεγαρικός

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο παραλιακό κέντρο Νισσαία, η ακαδημία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Σε μια κατάμεστη αίθουσα από τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες, τους γονείς αλλά και επίσημους, γιόρτασαν τον ερχομό του νέου έτους πανηγυρικά, με χαρά, χαμόγελα αλλά και πολύ συγκίνηση. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε έξι πρόσωπα, τα οποία βράβευσαν και οι οποίοι έχουν βοηθήσει (και συνεχίζουν να το κάνουν έμμεσα ή άμεσα από το δικό τους πόστο) την ομάδα. Οι βραβευθέντες ήταν: Καψής Μιχάλης, πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου Απόστολος Αποστόλου τεχνικός δ/ντής υποδομών και υπ. δικτύου σχολών της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών Ντούρος Γεώργιος, Γ. Γραμματέας Δ.Σ. ΕΠΣΔΑ Χατζηάδης Κωνσταντίνος, πρόεδρος Α.Σ. Ευκλείδης Τζιβλέρης Κωνσταντίνος, Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Α.Σ. Ευκλείδης Δρομπόνης Αντώνιος Καρδιολόγος.

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο περιβάλλον οι τιμώμενοι παρέλαβαν την πλακέτα τους και όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για την ομάδα και την μέχρι τώρα πορεία της. Σημαντικότερη σημείωση που έκαναν όλοι οι τιμώμενοι, είναι το ότι η ομάδα δεν ξεχνά αυτούς που προσέφεραν έστω και το ελάχιστο στην ομάδα. Στην συνέχεια της βραδιάς έγινε η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣΔΑ Κ13 για το έτος 2017, καθώς και στην ομάδα βόλεϊ που έκανε την πρώτη της κατάκτηση τροπαίου σε τουρνουά του Ασπροπύργου.

Εκτενή αναφορά έγινε και στην συνεργασία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017, μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Ευκλείδης και του ιστορικού Α.Σ. Μεγαρικός. Μία συνεργασία η οποία βοήθησε την ομάδα του Μεγαρικού να συνεχίσει την ιστορική πορεία της απρόσκοπτα.

Η βραδιά έκλεισε ευχάριστα με την λαχειοφόρο αγορά όπου κληρώθηκαν πολλά και μεγάλα δώρα που προσέφερε η ομάδα αλλά και χορηγοί. Επίσης έδωσαν ευχαριστίες στον πανοσιολογιότατο π. Πολύευκτο Φουσκαρή για την τιμή που έκανε να ευλογήσει την πίτα.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεγαρέων κος Σταμούλης Γρηγόριος, οι αντιδήμαρχοι Φυλακτός Κ. & Παπαπανούσης Νικ., οι δημοτικοί σύμβουλοι Πολυχρόνης Ιερ., Δρυμούσης Κων., Σωτηρίου Γεωρ., ο πρόεδρος της Α’ βάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Κολλάτας Ιωάννης, το μέλος του Δ.Σ. του ΗΡΟΔΩΡΟΥ Δομπρογιάννης Αριστ., ο τεχνικός δ/ντής υποδομών και υπ. δικτύου σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών κος Αποστόλου Απόστολος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κος Τζανόπουλος Μ., ο Γ. Γραμματέας της ΕΠΣΔΑ Ντούρος Γ., ο πρόεδρος του Α.Σ. Μεγαρικός Γκοσδής Πέτρος με σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδος του. Το Δ.Σ. της ακαδημίας εύχεται: “Σε όλα τα μέλη της ακαδημίας μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο να έχει υγεία, ευημερία, ειρήνη και αγάπη. Επίσης δεσμευόμαστε ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ακαδημία μας να κάνουμε ότι καλύτερο για τα παιδιά της πόλης μας”.

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button