Προσπάθειες του δήμου να παραμείνει η Δ.Ο.Υ. στην πόλη μας

Σε σειρά ενεργειών έχει προβεί ο δήμος προκειμένου να μην καταργηθεί η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Μεγάρων.

 

Η διοίκηση του δήμου, σε εναρμόνιση με το πνεύμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών, και εκπληρώνοντας την δέσμευση του δημάρχου να αγωνιστεί για την παραμονή της Δ.Ο.Υ. στα Μέγαρα έχει ενημερώσει και τις 2 διαδοχικές ηγεσίες του υπουργείου οικονομικών κατά την διάρκεια του τελευταίου τετραμήνου.

 

Η ενημέρωση πραγματοποιείται μέσω εγγράφων αλλά και σειρά επισκέψεων του δημάρχου στις ηγεσίες του υπουργείου προκειμένου να υποστηριχθεί και να παρουσιασθεί το δίκαιο αίτημα.

 

Στην επιχειρηματολογία του ο δήμαρχος τονίζει το γεγονός ότι ο δήμος μας είναι ο πολυπληθέστερος και μεγαλύτερος σε έκταση δήμος της δυτικής Αττικής αλλά και η πρωτεύουσα της επαρχίας Μεγαρίδας από της ίδρυσης του νέου Ελληνικού κράτους. Στην πόλη μας επιτελείται σειρά οικονομικών δραστηριοτήτων οι οποίες εκτείνονται από τον πρωτογενή τομέα, στην βιομηχανική παραγωγή και στον τομέα των υπηρεσιών.

 

Δεν είναι δυνατόν η πόλη των Μεγάρων να υποβαθμίζεται διαρκώς με αφαίρεση κρατικών υπηρεσιών. Το γεγονός αυτό θεωρείται ως άνιση μεταχείριση και είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα το οποίο φαίνεται να έχει τρωθεί σοβαρά από ενέργειες διαφόρων «τοπαρχών» οι οποίοι αποφασίζουν ερήμην της τοπικής μας κοινωνίας.

 

Ο δήμαρχος Ιωάννης Μαρινάκης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με κάθε τρόπο και μέσον ώστε η Δ.Ο.Υ. να παραμείνει στα Μέγαρα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button