Δράση προάσπισης-προαγωγής υγείας ευπαθών ομάδων στην Γκορυτσά Ασπροπύργου

Σε συνέχεια της συντονιστικής σύσκεψης στις 8.2.2017 στην Ελευσίνα, και στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας εμβολιασμού 2017, διενεργείται η δεύτερη δράση για την προάσπιση προαγωγής υγείας ευπαθών ομάδων στον Ασπρόπυργο (περιοχή Γκορυτσάς).

Η δράση πραγματοποιείται το Σάββατο, 6 Μαϊου 2017, ώρες 10.00-14.00 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου (Γκορυτσά) από την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία για Όλους που είναι εγκεκριμένο από την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας του Υπ. Υγείας και τελεί υπό την αιγίδα της και του ΕΚΠΑ, υποστηρίζεται δε  από το Υπ. Εργασίας, το ΚΕΣΥ και την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Η συγκεκριμένη δράση στην περιοχή Γκορυτσάς Ασπροπύργου διενεργείται με τη στήριξη και συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής/ Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής, του Δήμου Ασπροπύργου και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής/ 9ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου.

Η δράση περιλαμβάνει εμβολιασμούς παιδιών, παιδιατρική εξέταση, γυναικολογική εξέταση- test pap, παθολογικό και καρδιολογικό έλεγχο, καθώς και εκτίμηση αναγκών υγείας. Η δράση υποστηρίζεται από κατάλληλα εξοπλισμένη κινητή μονάδα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button