Ευχαριστήριο μήνυμα του δημάρχου για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Νέα Πέραμο

 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (14 και 15 Φεβρουαρίου) πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή πολιτών  και επιτυχία οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το καρναβάλι στη Νέα Πέραμο.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν το Σάββατο στο «Παιδικό Εργαστήρι», την ομάδα δημιουργικής έκφρασης “ΠΕΔΕΙΑΔΑ” και την Κυριακή το πρωϊ στο Στρατουδάκειο, με τα «αποκριάτικα παιχνιδομπερδέματα και μουσικοθεατρικές περιπέτειες» από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τη μουσικό Σοφία Παπανούση και την ηθοποιό Ναζίκ Αϊδινιάν και το απόγευμα στην Καρναβαλική παρέλαση τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Νέας Περάμου, του Γυμνασίου της Νέας Περάμου, τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Νηρέας, του Χορευτικού Ομίλου Νέας Περάμου και του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών της Κας Μπαμπαλού.

 

 Πολλά συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του Δήμου στη Νέα Πέραμο που βοήθησαν πολύ στις εκδηλώσεις ιδιαιτέρως όμως πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα στον Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Κοινότητας Νέας Περάμου κ. Δημοσθένη Λιώτα, ο οποίος εργαζόμενος αόκνως και αθορύβως συνέβαλε αποφασιστικά και καθοριστικά στην άψογη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, όπως κάνει εξάλλου σε όλες τις δραστηριότητες της Νέας Περάμου.

 

Επίσης ο κ. Σταμούλης εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους επιχειρηματίες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου για τις χορηγίες τους και ιδιαίτερα τον γνωστό εφοπλιστή κ. Θανάση Μαρτίνο για την οικονομική ενίσχυση και τον κ. Ιωάννη Πολυχρονόπουλο.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button