Ιδρύεται πολυδύναμο ιατρείο στη Νέα Πέραμο

Άλλη μια προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Μεγαρέων κου Ιωάννη Μαρινάκη παίρνει σάρκα και οστά.

Η κατασκευή του Πολυδύναμου Ιατρείου της Νέας Περάμου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. Υ3α/Γ.Π. 29077/02.05.2012 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κου Ανδρέα Λοβέρδου, εντάσσεται προς χρηματοδότηση στο «ΠΕΠ Αττικής 2007-2013».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.950.000 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Από αυτά τα 1.300.000 Ευρώ αφορούν στην κτηριακή υποδομή και τις Η/Μ εγκαταστάσεις και οι 650.000 Ευρώ στον βιοϊατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Όπως ακριβώς αναφέρεται στην ανωτέρω απόφαση, φορέας υλοποίησης του έργου ορίζεται ο Δήμος Μεγαρέων.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δέχτηκε την απόφαση αυτή ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαρινάκης, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Εκφράζω τη βαθειά μου χαρά και ικανοποίηση για την απόφαση ένταξης στο  ΄΄ΠΕΠ Αττικής 2007-2013΄΄ του Πολυδύναμου ιατρείου Νέας Περάμου.

Μια ακόμα προεκλογική μας δέσμευση, μόλις ένα χρόνο μετά την έναρξη της θητείας μας γίνεται πραγματικότητα.

Μετά την έγκριση δημοπράτησης του έργου της κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης το οποίο αρχίζει να υλοποιείται σε ένα μήνα, πετύχαμε για τη Νέα Πέραμο τη χρηματοδότηση ενός ακόμα έργου πνοής, έργου υποδομής, με ιδιαίτερα σημαντικές κοινωνικές προεκτάσεις.

Η κατασκευή του Πολυδύναμου Ιατρείου της Νέας Περάμου αποδίδεται στην κοινωνία της Νέας Περάμου και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, οι οποίες έχουν απόλυτη ανάγκη από την άμεση παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και από την παροχή υπηρεσιών πρώτων βοηθειών σε έκτακτα περιστατικά ιδιαίτερα τις δύσκολες νυχτερινές ώρες.

Η έγκριση χρηματοδότησης του πολύ μεγάλου αυτού έργου επιτεύχθηκε σε χρόνο ρεκόρ και αποτελεί το αποτέλεσμα της μεγάλης εργατικότητας, της ικανότητας και της παραγωγικότητας της διοίκησης μας.

Πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις χτίζουμε το μέλλον του τόπου μας με έργα πνοής, χτίζουμε τη σχέση μας με τον πολίτη, στηρίζοντας την σε ισχυρά και στέρεα θεμέλια εμπιστοσύνης, κάνοντας πράξη μία προς μία τις προεκλογικές μας εξαγγελίες».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button