Προς χρήση του κοινού το κολυμβητήριο του ΚΕΕΔ στη Νέα Πέραμο

Προς χρήση του κοινού το κολυμβητήριο του ΚΕΕΔ στη Νέα Πέραμο

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Άλλη μια πολύ σημαντική επιτυχία της Διοίκησης του Δήμου έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των δράσεων για την ποιοτική αναβάθμιση των δημοτών.

Μετά από μια σειρά διαλογικών συζητήσεων μεταξύ του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαρινάκη και του Διοικητή του στρατοπέδου ΚΕΕΔ της Νέας Περάμου, κ. Γεώργιου Δημητρόπουλου, επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου θα τεθεί προς χρήση  για το κοινό και τους συλλόγους του Δήμου μας.

Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί το πλήρες ωράριο λειτουργίας του κολυμβητηρίου, τόσο τις καθημερινές όσο και τις αργίες και θα ανακοινωθεί επίσημα από το γραφείο τύπου του Δήμου. Ο Δήμαρχος Μεγαρέων δήλωσε για το θέμα: «Η συναίνεση του Διοικητή του ΚΕΕΔ για παραχώρηση της χρήσης του υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου στους συλλόγους και το κοινό του Δήμου μας, αποτελεί μια πολύ σημαντική επιτυχία της διοίκησης μας, αφού το αίτημα αυτό είχε γίνει γνωστό στους εκάστοτε διοικούντες του ΚΕΕΔ και ήρθε τώρα η ώρα να ικανοποιηθεί χάρη στην έμπρακτη ανταπόκριση του σημερινού Διοικητή, κ. Γ. Δημητρόπουλου. Ο νέος Διοικητής μόλις λίγες ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και το ελάχιστο που μπορώ να δηλώσω είναι ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ από το σύνολο των δημοτών μας, οι οποίοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους την προσφορά ενός τέτοιου υπερσύγχρονου, θερμαινόμενου κολυμβητηρίου στον τόπο μας. Είναι προφανές πως η διοίκηση μας από τη μεριά της, εκτός από τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες της στο ΚΕΕΔ, θα ανταποκριθεί πλήρως σε όποια αιτήματα υπάρξουν από την πλευρά του ΚΕΕΔ, ειδικά σε θέματα παραχώρησης χώρων εκπαίδευσης και εφαρμογής ασκήσεων των Ειδικών Δυνάμεων Καταδρομών».

Related posts