Διοργανώσεις Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ και 31α Ορσίππεια

Με αφορμή την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δρόμου 10 χιλιομέτρων κατηγοριών Ανδρών, Γυναικών και Νέων Ανδρών, Γυναικών καθώς και τα 31α Ορσίππεια, ο δήμαρχος Μεγαρέων Ιωάννης Μαρινάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Κεφαλόπουλος εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους προς τους διοργανωτές.

 

«Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δ.Δ. ΄΄ΗΡΟΔΩΡΟΣ΄΄ καθώς και στους παράγοντες του ΣΕΓΑΣ οι οποίοι συνετέλεσαν ώστε η οργάνωση των αγώνων στίβου ΄΄31α ΟΡΣΙΠΕΙΑ΄΄ και πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10 χιλιομέτρων Α-Γ  να είναι επιπέδου διεθνών αγώνων.

Επίσης συγχαίρουμε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Α.Ο. Μεγάρων καθώς και τους προπονητές του συλλόγου οι οποίοι απέδειξαν με τη συμμετοχή και τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών μας ότι ο σύλλογος δεν έχει μόνο κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες αλλά και ένα τεράστιο υπόβαθρο σε όλες τις ηλικίες που εγγυάται τη λειτουργία του Α.Ο. Μεγάρων σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια.

Οφείλουμε επίσης να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές και τους γονείς τους και τους ευχόμαστε να τους καμαρώσουν στα υψηλότερα σκαλοπάτια της κοινωνίας και του αθλητισμού».

 

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων                                         Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Ιωάννης Μαρινάκης                                          Θωμάς Κεφαλόπουλος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button