Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη Νέα Πέραμο για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Πέραμο.

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου καθώς και οι επικεφαλείς των δημοτικών συνδυασμών κ. Μαρινάκης, Μπερδελής, Βαρελάς και Χοροζάνης ήταν παρόντες. Το «παρών» έδωσαν και τα μέλη του ανεξάρτητου τοπικού συνδυασμού «Τοπική Ανεξάρτητη Κίνηση Νέας Περάμου» καθώς και αρκετοί προβληματισμένοι, με τις εξελίξεις, πολίτες.

Το συγκεκριμένο μοναδικό Υποκατάστημα εξυπηρετεί 10.000 κατοίκους της πόλης, που τους θερινούς μήνες ξεπερνούν τους 15.000 λόγω παραθεριστών, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους περαστικούς από την πόλη καθόσον βρίσκεται επί της Π.Ε.Ο.Α.Κ. (28ης Οκτωβρίου) και κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες μας. Επίσης εξυπηρετούνται οι Αξιωματικοί και οι Οπλίτες δύο μεγάλων Στρατοπέδων (της Σχολής Πυροβολικού και του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων-ΛΟΚ) που ανά δίμηνο μπαίνουν 1.500 Στρατιώτες. Το κλείσιμο του Υποκαταστήματος θα αναγκάσει αυτόν τον τεράστιο αριθμό πολιτών να κατευθυνθεί  8 χιλιόμετρα μακριά, στην πόλη των Μεγάρων, στο μοναδικό Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που υπάρχει εκεί ώστε να εξυπηρετηθεί, μαζί με τον πληθυσμό των 30.000 κατοίκων των Μεγάρων, γνωρίζοντας ότι για τους συνταξιούχους και κυρίως για τους υπερήλικες, αυτό θα είναι απαγορευτικό, καθόσον δεν υπάρχει ούτε Αστική συγκοινωνία να τους εξυπηρετήσει, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και το κόστος της μετακίνησής τους σημειώνοντας και σημαντικές καθυστερήσεις.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button