10/9: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για το Χαμόγελο του Παιδιού

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» στην Κεντρική Πλατεία Μεγάρων αυτήν την Παρασκευή 10:00 - 20:00

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα Σχολική Χρονιά με ολοκαίνουργα προϊόντα και διοργανώνει στην Κεντρική πλατεία των Μεγάρων Bazzar με σχολικά είδη όπου οι φίλοι του Οργανισμού θα βρούν μία μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλόκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σε νέα σχέδια καθώς και άλλα είδη εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές πάντα τιμές.

Με την απόκτηση σχολικών ειδών από το «χαμόγελο του παιδιού» μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι υποστηρικτές, στηρίζουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 σπίτια του, καθώς και τις δράσεις του Οργανισμού.

Τα είδη του Οργανισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα βρούν και στο e-shop: ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα: 210 3306140 ή 11 140 (αστική χρέωση).

Το Bazzar στα Μέγαρα, θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Σεπτεμβρίου, ώρες από 10:00 έως 20:00, στην Κεντρική Πλατεία των Μεγάρων (έναντι Εθνικής Τράπεζας).

Οι υπεύθυνοι του «Χαμόγελου του Παιδιού» από την Κόρινθο με σχετική επιστολή τους στο Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη αναφέρουν:

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση και θετική ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για πραγματοποίηση bazzar στην πόλη σας. Η διαρκής και εγκάρδια υποστήριξή σας μας βοηθά να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο και την επιθυμία του μικρού μας ιδρυτή: «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button