Περιφέρεια Αττικής: Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Περιφερειακή Αιγάλεω μετά τα έργα αποκατάστασης

Παραδίδεται στην κυκλοφορία από την Περιφέρεια Αττικής, τμήμα της Περιφερειακής Αιγάλεω, σε μόλις τρεις μήνες από την κατάρρευση του τοιχίου, σύμφωνα με δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Το τμήμα που αποκαταστάθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και με συντονισμό του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, εκτείνεται σε 84 μέτρα μήκος και παραδίδεται ξανά στην κυκλοφορία οχημάτων την Παρασκευή 20 Μαΐου, έπειτα από την πτώση του τοιχίου που συνέβη και η τροχαία είχε αποκλείσει την κυκλοφορία στις 8 Φεβρουαρίου 2022.

Η Περιφέρεια Αττικής, με συντονισμό του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και πρωτοβουλίες του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου, ενέταξε το έργο αποκατάστασης του τοιχείου στην Περιφερειακή Αιγάλεω σε έργο υψηλής προτεραιότητας, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα οδικού δικτύου εξυπηρετεί μεγάλο όγκο κυκλοφορίας. Η εκτέλεση των εργασιών προχώρησε άμεσα με αποτέλεσμα εντός τριμήνου το τμήμα της Περιφερειακής Αιγάλεω να παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Ο κ. Κοσμόπουλος δήλωσε σχετικά: «Όπως αποδεικνύει η παράδοση αυτού του έργου, η Περιφέρεια Αττικής κινείται άμεσα για την ασφάλεια των πολιτών, όταν δεν προκύπτουν κωλύματα, όπως όσα αντιμετωπίσαμε στην περίπτωση των έργων στην Κινέτα. Προχωράμε άμεσα σε έργα γιατί υπηρετούμε τον πολίτη και όχι πολιτικές σκοπιμότητες από συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες, που προκαλούν μόνο μεγάλες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των έργων».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button