Δημιουργία τράπεζας αίματος του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Δυτ. Αττικής

Το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών Δυτικής Αττικής, «ο Άγιος Γεώργιος», δημιουργεί τράπεζα αίματος για τα μέλη του και επιπλέον τους καλεί να γίνουν δωρητές μυελού των οστών.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

«Προς όλα τα μέλη μας,

Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της κοινωνικής παρουσίας του σωματείου μας διευρύνουμε τις δράσεις μας με τη δημιουργία τράπεζας αίματος αποκλειστικά για τα μέλη μας.

Είναι μια πράξη δώρο ζωής στις οικογένειές μας που όλοι οφείλουμε να στηρίξουμε.

Η προσπάθεια αυτή ξεκινάει με την στήριξη του τμήματος αιμοδοσίας του Θριάσιου νοσοκομείου με το οποίο αρχίζουμε συνεργασία στο πλαίσιο της κοινωνικής του παρουσίας και προσφοράς στους πολίτες της Δυτικής Αττικής των οποίων αισθανόμαστε αναπόσπαστο κομμάτι.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 9:00 με 13:00 στα γραφεία του σωματείου μας (Φραγκούλη Φούτρη 27 και Ερμού).

Παράλληλα με την αιμοδοσία θα παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής δωρητών για την τράπεζα μυελού των οστών με τη  λήψη δείγματος στοματικού εκκρίματος (σάλιου), από ιατρική ομάδα υπό την αιγίδα του συλλόγου ‘’Όραμα ελπίδας’’ για παιδιά που έχουν την ανάγκη δωρεάς μυελού των οστών, απαραίτητου για την σωτηρία της ζωής τους.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button