Παρουσίαση βιβλίου από τη συγγραφέα Μ. Κοντζογλου και το Σύλλογο Περαμίων Κυζικηνών

Σε μια κατάμεστη από κόσμο  αίθουσα, πραγματοποιήθηκε από   τον Σύλλογο Περαμίων Κυζικηνών και τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ  η παρουσίαση της Συγκλονιστικής Τριλογίας «Τα Παλια Ασημια»  της  συγγραφέας Μαίρης  Κόντζογλου. Η παρουσίαση, λοιπόν, του εξαιρετικού αυτού βιβλίου έγινε στον χώρο Πολιτισμού Νέας Περάμου.

 

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Περαμίων Κυζικηνών κα Ελπίδα Χονδρίδου, η οποία ευχαρίστησε την συγγραφέα που δέχθηκε την πρόσκληση, και στην συνέχεια τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για την άψογη συνεργασία που είχε με τον Σύλλογο Περαμίων Κυζικηνών.

 

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η Ηθοποιός  Ηλιάννα Παναγιωτούνη, ενώ η συγγραφέας αναφέρθηκε ιστορικά στην Καππαδοκία  αφού ήταν και ο λόγος του βιβλίου, και έπειτα στο βιβλίο και στους ήρωες του. Συγκλονιστική στιγμή  όταν κοπέλες από το χορευτικό του Συλλόγου απέδωσαν με ακρίβεια και ευλάβεια  τον τελετουργικό χορό των Μαντηλιών της Καππαδοκίας (ΣΕΙΤΑΤΑ).

 

Αν και στην παγωμένη αίθουσα λόγω μη θέρμανσης, ο κόσμος κάθισε και παρακολούθησε την Συγγραφέα να  μιλά για την Τριλογία. Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας υπέγραψε βιβλία και φωτογραφήθηκε με το κοινό.

 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

Παρουσίαση της τριλογίας "Τα παλιά ασήμια", μιας ιστορίας για τις αλησμόνητες πατρίδες και τους αλησμόνητους έρωτες, της…

Posted by MegaraTV on Monday, December 14, 2015

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button