Παρέμβαση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη διατήρηση του Τμήματος Τροχαίας στα Μέγαρα

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 τρείς Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα και συζήτησαν ιδιαίτερα το θέμα της διατήρησης του Τμήματος Τροχαίας στα Μέγαρα.

 

Πρόκειται για τους Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής κ.κ. Πάνο Σκουρολιάκο, Γιώργο Πάντζα και Γιάννη Δέδε οι οποίοι τόνισαν πως η λειτουργία του Τμήματος Τροχαίας Μεγάρων κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη λόγω της μεγάλης έκτασης που εποπτεύει και ακόμα λόγω της αυξημένης  κίνησης στην Εθνική οδό αλλά και σε όλη την περιοχή την καλοκαιρινή περίοδο.

 

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τους τρείς Βουλευτές ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά τις αιτιάσεις τους και θα ζητήσει την επανεξέταση του ζητήματος από την φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

« Η κίνηση αυτή των τριών Βουλευτών να επισκεφθούν από κοινού (η ισχύς εν τη ενώσει) τον αρμόδιο Υπουργό και να ασχοληθούν με ζέση για ένα πολύ σοβαρό θέμα που απασχολεί την Μεγαρική και Νεοπεραμιώτικη κοινωνία και που αφορά στην εδώ και καιρό σχεδιαζόμενη απομάκρυνση του Τμήματος Τροχαίας Μεγάρων και μεταφορά του στην Ελευσίνα είναι αξιέπαινη και  πολύ θετική και καταδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το Δήμο μας. Ελπίζουμε δε να φέρει και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση επιθυμώ να ευχαριστήσω τους κ.κ. Πάνο Σκουρολιάκο, Γιώργο Πάντζα και Γιάννη Δέδε για την συμπαράστασή τους στον δίκαιο  αγώνα μας, για παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους πολίτες και κυρίως για την ασφάλειά τους.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button