Παρελθόν Καψαλός και Σωτηράκης για τη ΝΕΜ – Αύριο με τον Αίαντα Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τους αθλητές, Σπύρο Καψαλό και Κώστα Σωτηράκη, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους. Η συνέχεια του δελτίου τύπου αναφέρεται στον αυριανό αγώνα της ομάδας και επισημαίνει:

Η αποστολή της ΝΕΜ, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για την απαιτητική αναμέτρηση απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, αύριο 21/12 και ώρα 17:00 για την 11η αγωνιστική της Elite League.

Ξέχωρα από τις δυο αποδεσμεύσεις ο Γιώργος Μάνταλος δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι στην διάθεση του τον Φώτη Γεωργαλά γεγονός που κάνει το ήδη πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον παραδοσιακά ισχυρό στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου ακόμη δυσκολότερο. Η «φλόγα» όμως παρά τις αντιξοότητες της τελευταίας στιγμής θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή της πορεία με μια τέταρτη σερί νίκη και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια χρονιά ορόσημο για την ιστορία της.

Η ΝΕΜ βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Elite League στην παρθενική μάλιστα συμμετοχή της στο κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ και θέλει εκτός έδρας να παρουσιάσει το γνωστό καλό της πρόσωπο.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Αίαντα Ευόσμου στο Youtube.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button