Άγγ. Μακρυγιάννης: «Ένας Δήμος σε εικονική πραγματικότητα»

Ακολουθεί άρθρο – επιστολή του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Μεγαρέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Όμορφες Πόλεις», Άγγελου Μακρυγιάννη.

Περιγραφή φανταστικού σεναρίου εικονικής πραγματικότητας θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του απολογισμού της διοίκησης του Δήμου μας που έγινε δυστυχώς μόνο για ημάς χωρίς πολίτες και φορείς. Ζήσαμε στιγμές ονείρου στην περιγραφή του κ. Δημάρχου για αυτά που είπε και νομίζαμε, ότι ζούσαμε σε πόλη της Ελβετίας.

Βέβαια ξεχνάτε ότι ζούμε ακόμα στην εποχή όπου έχουμε καμία δεκαριά ανεξέλεγκτες καιόμενες χωματερές και ενώ κατηγορούμε για ρύπανση και κακοσμία τα παλικάρια μας στο Βλυχό, εμείς στο άνω Βλυχό κάνουμε χειρότερα. Ξεχνάμε ότι οι δρόμοι μας είναι λίγο καλύτεροι από τους Αφρικανικούς και ευαγγελίζεστε ότι ασχολείστε με την οδοποιΐα. Ξεχνάτε, ότι το νεκροταφείο μας είναι ντροπή για τους νεκρούς μας και μας λέτε ότι βραβευτήκατε γι’ αυτό. Ξεχνάτε, ότι στον παραλιακό πεζόδρομο στην σχολή πυροβολικού που χρηματοδοτήθηκε από τον κ. Μαρτίνο και το Υπ. Εθνικής Αμύνης το παρουσιάζετε ως αποκλειστικό δικό σας έργο.

Μπορούμε να γράφουμε αμέτρητες σελίδες με όσα είπατε, αλλά νομίζω ότι η κρίση των συμπολιτών μας είναι αρκετά υψηλή για να μας καταλάβει, ότι δύο παγκάκια που δώρισε ένας σύλλογος στην Νέα Πέραμο και απλά τα τοποθετήσαμε δεν θεωρείται δημοτικό έργο!

Τελικά η μακρόχρονη παραμονή στην εξουσία, με ελάχιστες εξαιρέσεις, αλλοιώνουν και τον χαρακτήρα του ατόμου που βρίσκεται σε αυτή και νομίζει ότι όλα είναι τέλεια. Δυστυχώς στην περίπτωσή του αγαπητού μας Δημάρχου το περνά πολύ βαριά.
Εύχομαι σε όλους του πολίτες μας Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα, Υγεία, Αγάπη και Προκοπή!

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση.
Άγγελος Παν. Μακρυγιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος – Επικεφαλής Όμορφες Πόλεις

Παρόμοια άρθρα

Back to top button