Σπ. Τσιούνης: «Αντί να καμαρώνουμε για τις 3 ομάδες του Δήμου μας προκαλούμε επεισόδια»

Σε ανακοίνωση προέβη ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων, Σπύρος Τσιούνης, με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ οπαδών των ομάδων, Μίμας Μικρασιατική και Νέας Περάμου στον μεταξύ τους ποδοσφαιρικό αγώνα.

«Δυστυχώς τα γεγονότα της δολοφονίας του μικρού Άλκη που βύθισαν σε βαθιά θλίψη τον Ελληνικό λαό και αμαύρωσαν την κοινότητα του αθλητισμού τον περασμένο μήνα, δεν στάθηκαν ικανά να προβληματίσουν, να σταματήσουν και να παραδειγματίσουν αυτούς που τα δημιουργούν!

Καταδικάζω απερίφραστα τα χθεσινά γεγονότα οπαδικής βίας που διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Μεγάρων (Βύζα) στον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Μίμα Μικρασιατική και της ομάδας της Νέας Περάμου!

Αντί να καμαρώνουμε για τις τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου Μεγαρέων που κοσμούν με την παρουσία τους τις τρεις πρώτες θέσεις της κατηγορίας διαφημίζοντας τον τόπο μας προκαλούμε επεισόδια που μόνο απέχθεια προκαλούν!

Δεσμεύομαι ότι όσο θα είμαι στη θέση του Προέδρου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» δεν θα επιτρέψω την επανάληψη παρόμοιων περιστατικών και το «μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκαλο» προστατεύοντας τις ομάδες!

Καλώ όλες τις υγιείς δυνάμεις του τοπικού αθλητισμού να συστρατευτούν και να αντιμετωπίσουμε μαζί τα απαράδεκτα φαινόμενα οπαδικής βίας!».

Για την ιστορία παραθέτουμε και τα όσα εγράφησαν στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Βάτσιο.

«Στο 51ο λεπτό του αγώνα οπαδοί με διακριτικά της ομάδας της Νέας Περάμου πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο ένα μπουκάλι (500 ml) γεμάτο με νερό, χωρίς να χτυπήσει κάποιον.

Στο 92ο και μετά την επίτευξη του τέρματος από την ομάδα Νέα Πέραμος, οπαδός που καθόταν σε σημείο της εξέδρας και η πλειοψηφία αυτών κατά τη διάρκεια του αγώνα υποστήριζαν τη Μικρασιατική πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι γεμάτο νερό (500 ml) προς το μέρος και εντός αγωνιστικού χώρου των ποδοσφαιριστών της Νέας Περάμου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο τον ποδοσφαιριστή Δουκάκη ρίχνοντάς τον στο έδαφος για περίπου δύο λεπτά καθώς ζαλίστηκε.

Εν συνεχεία, οπαδοί της Νέας Περάμου προπηλάκησαν οπαδούς τη Μικρασιατικής και συγκεκριμένα αυτόν που έριξε το μπουκάλι. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων οπαδών τα γεγονότα στην εξέδρα εξομαλύνθηκαν κατόπιν πεντάλεπτης προσωρινής διακοπής, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, καθώς ο παίκτης της ομάδας Νέας Περάμου Δουκάκης δεν τραυματίστηκε και συνέχισε κανονικά το υπόλοιπο του αγώνα. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα, που ήταν και ντέρμπι, η Νέα Πέραμος πέτυχε σπουδαία νίκη, με 2-3 στο 92ο λεπτό έναντι της ψυχωμένης Μικρασιατικής, φθάνοντας τον Βύζα προσωρινά στην κορυφή.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button