«Παλμός αγάπης» από τα ΑΜΕΑ Μεγάρων και τον «Αδέσποτο Παλμό – Stray Pulse»

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό facebook που διατηρεί το φιλοζωικό σωματείο Μεγάρων «Αδέσποτος Παλμός – Sray Pulse» επικοινωνεί την εξαιρετική δράση στην οποία συμμετέχει προς όφελος των ατόμων με αναπηρία του συλλόγου ΑΜΕΑ Μεγάρων. Ο «Αδέσποτος Παλμός» αναφέρει χαρακτηριστικά:

Στις 7 Απριλίου η ομάδα μας επισκέφτηκε τον ΣΥΛΛΟΓΟ Α.Μ.Ε.Α. ΜΕΓΑΡΩΝ στα πλαίσια της θεραπευτικής επαφής με τα ζώα.

Για ακόμα μια φορά αντικρύσαμε υπέροχους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων και μοναδικά παιδιά που δεν σταματούν να μας αποδεικνύουν πως εάν είχαμε όλοι από την αγνή γεμάτη αγάπη τους καρδιά ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος. Μιλήσαμε για τις κακοποιήσεις των ζώων και πως αυτές ταυτίζονται με το Bullying.

Ηθικό δίδαγμα πως πρέπει να σεβόμαστε όλα τα πλάσματα της γης και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας πονάει ούτε λεκτικά, ούτε σωματικά…

Έγινε μια υπέροχη συζήτηση με όλα τα παιδιά και φυσικά η όμορφη τετράποδη γιαγιά μας ήταν η ΛΕΛΑ, η οποία είχε διασωθεί όταν την πέταξαν στην θάλασσα.

Να ευχαριστήσουμε τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ ΜΕΓΑΡΩΝ για το σπουδαίο έργο που κάνουν και εμείς σαν ομάδα θα είμαστε πάντα δίπλα τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάριο Μωραΐτη και την Δήμητρα Γιαλούρη που υιοθέτησαν την όμορφη Λέλα και που για τον υπέροχο αυτόν σύλλογο των μας έδωσαν την Λέλα για να γεμίσει ακόμα πιο πολύ την καρδιά τους με αγάπη!
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Με εκτίμηση
Η ομάδα
ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ – STRAY PULSE
Φιλοζωικό Σωματείο Μεγάρων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button