Κοπή πίτας για την εθελοντική ομάδα Μεγάρων ΑΟ Κούρος

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 το διοικητικό συμβούλιο της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων – Α.Ο. Κούρος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην έδρα του ομίλου στον Φόρο (Αρχή Λ. Αλεποχωρίου, έναντι ΚΤΕΛ Αττικής).

Σε αντίθεση με τις περασμένες χρονιές η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία αυστηρά των μελών του διοικητικού συμβουλίου λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν θεσπιστεί για την μη μετάδοση και διασπορά του κορονοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Το 2020 ήταν μία χρονιά που πολλές από τις προγραμματισμένες και θεσμοθετημένες δράσεις δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν. Παρ´ όλα αυτά πραγματοποιήσαμε 3 εθελοντικές αιμοδοσίες, περιπολίες και συμμετοχή σε συμβάντα κατά την αντιπυρική περίοδο (1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου), δράση στήριξης συνανθρώπων μας που είχαν ανάγκη είδη πρώτης ανάγκης, και τέλος ανακύκλωση ψηφιακών δίσκων και καπακιών.

Η ανακύκλωση χαρτιού αποτελεί μία συνεχής δράση η οποία στηρίχθηκε θερμά από τους συμπολίτες μας όλη την περασμένη χρονιά και συνεχίζεται κανονικά. Επίσης στηρίξαμε το έργο της δημοτικής αρχής για την καταπολέμηση της πανδημίας συμμετέχοντας σε ψεκασμούς σε εξωτερικούς χώρους εκκλησιών, του δημοτικού σταδίου, του νεκροταφείου και σχολείων.

Ευελπιστούμε το 2021 να είναι η χρονιά που θα επανέλθει η κανονικότητα στους καθημερινούς ρυθμούς της κοινωνίας μας και όλες μας οι δράσεις που έχουν αγαπήσει και στηρίζουν μικροί και μεγάλοι να πραγματοποιηθούν όπως έχουν προγραμματιστεί και σχεδιαστεί.

Για να ξαναπετάξουμε αερόστατα, να ποδηλατάρουμε, να κάνουμε περιπολίες στην όμορφη φύση μας και να την προστατεύσουμε αν χρειαστεί, να προσφέρουμε αίμα, να ανακυκλώσουμε για ένα πιο καθαρό περιβάλλον, να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Με απόλυτη ελευθερία και χωρίς μέτρα και περιορισμούς. Πάντα όμως με χαμόγελο και ασφάλεια.
Καλή χρόνια με υγεία.

Με τιμή
για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Κατερινίτσας Αντώνιος Νάστος Παναγιώτης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button