Κούρος: Προσφυγή κατά της βεβαίωσης παραγωγού ενέργειας στα Γεράνεια – Έκκληση για υποστήριξη από φορείς και ιδιώτες

Κούρος: «Όχι ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια»

Ακολουθεί ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων «Ο Κούρος»:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Πρόσφατα έγινε μια τροποποίηση από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) σε μια άδεια για Βεβαίωση Παραγωγού Ενέργειας στα Γεράνεια Όρη, και συγκεκριμένα στη θέση Μακρυπλάγι.
Αν και η τροποποίηση έχει ημερομηνία 15 Νοεμβρίου, δημοσιοποιήθηκε στη σελίδα του φορέα της Ρ.Α.Ε. στις 28 Νοεμβρίου και έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε ενδικοφανή προσφυγή μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου. Η προσφυγή γίνεται στη Ρ.Α.Ε.

Ο σύλλογός μας αποφάσισε τη συμμετοχή του στη συλλογική προσπάθεια σε συνεργασία με τους παρακάτω φορείς:

Ορειβατικό Σύλλογο Λουτρακίου, Ορειβατικό Σύλλογο Κορίνθου, την Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κορινθιακού Κόλπου «Η Αλκυών», την ομάδα διάσωσης αδέσποτων ζώων «Αδέσποτος Παλμός», τον Σύλλογο Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου, τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Σχίνου Κορινθίας «Τα Γεράνεια», τη Συλλογικότητα Γερανία (στο Λουτράκι) και την ομάδα «Καθαρό Δάσος».

Καλούμε τους συλλογικούς φορείς αλλά και ιδιώτες που επιθυμούν από την περιοχή της Μεγαρίδας να συνταχθούν στην προσπάθεια μας. Επειδή ο χρόνος πιέζει, σας καλούμε μέχρι την Παρασκευή 23/12/22 να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του συλλόγου μας.

για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κατερινίτσας Αντώνιος

Ο Γ. Γραμματέας
Νάστος Παναγιώτης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button