Οστρακαλιείς Ν. Περάμου: «Να καταργηθεί το ηλικιακό όριο των δυτών»

Οστρακαλιείς Ν. Περάμου: «Να καταργηθεί το ηλικιακό όριο των δυτών»

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Ο Σύλλογος Αλιέων – Οστρακαλιέων Άγιος Γεώργιος Νέας Περάμου με επιστολή τους (μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ) στον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Αθανάσιο Μπούρα, ζητάνε την κατάργηση της διάταξης για το ηλικιακό όριο των 55 ετών για την άσκηση του επαγγέλματος του δύτη.

Δελτίο τύπου του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Αθανάσιου Μπούρα:

Με αφορμή την επιστολή του Συλλόγου Αλιέων – Οστρακαλιέων Άγιος Γεώργιος Νέας Περάμου, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, και στην οποία οι αλιείς – οστρακαλιείς ζητάνε την κατάργηση της διάταξης για το ηλικιακό όριο των 55 ετών για την άσκηση του επαγγέλματος του δύτη, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας είχε συνάντηση με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, προκειμένου να του θέσει το θέμα.

Ο Υπουργός υποσχέθηκε ότι θα προβεί στην τροποποίηση του Γενικού Κανονισμού Λιμένων αριθμός 10 «Για τις καταδυτικές εργασίες» (ΦΕΚ 2396/19-06-2019 τεύχος Β’), έτσι ώστε να μπορούν οι οστρακοκαλλιεργητές να εργάζονται και μετά το 55ο έτος της ηλικίας τους.

Ο κ. Μπούρας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Δυτικής Αττικής και παρεμβαίνει τόσο στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου όσο και με προσωπικές επαφές, προκειμένου να ικανοποιούνται τα δίκαια αιτήματά τους.

Related posts