Ολοκληρώθηκε ο 19ος Ποδηλατικός Γύρος από την εθ. ομάδα «Ο Κούρος»

Το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2019 διοργανώθηκε ο 19ος Ποδηλατικός Γύρος των Μεγάρων από την εθελοντική ομάδα «Ο Κούρος» Μεγάρων.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Η εκκίνηση δόθηκε όπως πάντα στα γραφεία μας στο Φόρο (αρχή Λ. Αλεποχωρίου) και ο τερματισμός στην πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου (κεντρική) των Μεγάρων. Η περίπου είκοσι χιλιομέτρων διαδρομή έγινε κυρίως μέσα στον αστικό ιστό των Μεγάρων. Το πέρασμα μέσα από τους κεντρικούς δρόμους και τις γειτονιές έχει σαν σκοπό να περάσει το μήνυμα ότι το ποδήλατο ως εναλλακτικό μεταφορικό μέσο πρέπει να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας και ότι οι ποδηλάτες αξίζουν σεβασμό όπως όλοι οι χρήστες των οδών.

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 200. Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή εκτός από το ποδήλατο ήταν και το κράνος όπως αυτό γίνεται σε κάθε ποδηλατική βόλτα που διοργανώνεται από την ομάδα μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:
– το δήμο Μεγαρέων για την παραχώρηση της πλατείας,
– τον διοικητή και το προσωπικό του τμήματος Τροχαίας Μεγάρων,
– τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων (Λ.Ε.Μ.Μ.) για τη διαφύλαξη της οδικής ασφάλειας,
– τον πρόσκοπο Ιωάννη Παπαγιάννη για την αμέριστη προσφορά του,
– το περίπτερο Θωμά και Κωνσταντίνας Λάμψα για την χορηγία πόσιμου νερού,
– το κατάστημα Cycle (Βυζαντίου 61, Μέγαρα) ιδιοκτησίας Παναγιώτη Πάντου για τη χορηγία δώρων που δόθηκαν στον τερματισμό έπειτα από κλήρωση,
– το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοχώρος» (Βυζαντίου 46, Μέγαρα) ιδιοκτησίας Δέσποινας Μουρτζούκου για την χορηγία δώρων που δόθηκαν στον τερματισμό έπειτα από κλήρωση.
– τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή της δράσης μας,
και τέλος τα μέλη μας για την άψογη διοργάνωση.

Δίνουμε ραντεβού για τον επόμενο Ποδηλατικό Γύρο που λόγω του ότι θα είναι ο 20ος θα είναι επετειακός και θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για όλους!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button