Η Ν.Ε.Μ. αποχαιρετά τον Σωτήρη Καραποστόλου

Εντελώς ξαφνικά ο Σωτήρης Καραποστόλου αποτελεί παρελθόν για την Ν.Ε.Μ.. Ο σπουδαίος αυτός καλαθοσφαιριστής, που κόσμησε πέρσι με την παρουσία του, όχι μόνο τα Μέγαρα, αλλά και την Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., δέχθηκε μια επαγγελματική πρόταση για μόνιμη πρωινή εργασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου είναι και η μόνιμη κατοικία του, την οποία ήταν αδύνατο να αρνηθεί και παρακάλεσε τους ανθρώπους της ομάδας να τον αποδεσμεύσουν, καθώς δεσμευόταν με διετές κλειστό συμβόλαιο. Μάλιστα, πρόσφατα είχε συμφωνήσει σε όλα για νέο διετές, επίσης κλειστό, για τις περιόδους 2017-19 αλλά οι εξελίξεις μας πρόλαβαν. Το Δ/Σ της Ν.Ε.Μ. και ιδιαιτέρως ο Πρόεδρος μας κ. Αθανάσιος Ζάλης, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Σωτήρη, το ήθος του, την συνεργασία του σε όλα τα επίπεδα με τον Οργανισμό της Ν.Ε.Μ., αλλά και τις ιδιαίτερα θερμές σχέσεις, που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας καθ’ όλη την διάρκεια της εδώ παρουσίας του, αποφάσισε να τον «αφήσει ελεύθερο» τιμής ένεκεν και να του ευχηθεί «καλή επαγγελματική σταδιοδρομία και καλό αθλητικό υπόλοιπο»!  Ο Σωτήρης ήρθε στα Μέγαρα ως ξένος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων και «μεταλλάχθηκε» για να παραμείνει πάντοτε στις καρδιές μας ως αγνός και αγαπημένος φίλος, συνοδοιπόρος και πρεσβευτής της Ν.Ε.Μ. πανελληνίως!

Πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι, η φυγή του Καραποστόλου δημιούργησε κενό στο ρόστερ της Ν.Ε.Μ. και η διοίκηση άναψε το πράσινο φως στον coach για την αντικατάστασή του, όμως ο coach με τους άμεσους συνεργάτες του τηρούν μέχρι στιγμής «σιγή ιχθύος», η οποία χωρά πολλές ερμηνείες, καθώς ή είναι ικανοποιημένοι με το υπάρχον ρόστερ, ή αναζητούν μυστικά αντικαταστάτη ή για κάποιους πιο προχωρημένους, ίσως να σκέφτονται να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στον Αθανασόπουλο, ο οποίος μπορεί με την στάση του να έχει «εξοργίσει» τους πάντες, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Συλλόγου και μπασκετικά θεωρείται ότι έχει τα προσόντα να καλύψει το τεράστιο κενό.

Υποδειγματική σχολή καλαθοσφαίρισης ΝΕΜ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, τα 2 περασμένα Σαββατοκύριακα, τα traials της Σχολής της ΝΕΜ, στα οποία εκτός από τους ήδη εγγεγραμμένους αθλητές της ομάδας, που προσήλθαν σχεδόν άπαντες, παρουσιάσθηκαν και διψήφιος αριθμός νέων αθλητών (!), γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τόσο τον head coach της ομάδας Γ. Μάνταλο, όσο και τον Τεχνικό Διευθυντή της Σχολής Κ. Μπαστούνη, αφού αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός τους όταν αποφάσισαν την τέλεση των try-out’s. Τα 2 αυτά διήμερα, σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της ΝΕΜ, με επικεφαλής τα μέλη του Δ/Σ, ήταν στο «Αλέκος Σάλτας» υποδεχόμενη αθλητές και γονείς για γνωριμία και πολύ μπάσκετ. Πολύ όμορφες εικόνες με 7 προπονητές (!) να δουλεύουν ταυτόχρονα με τα παιδιά, δημιούργησαν τις απαιτήσεις για μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Η οικογένεια της Ν.Ε.Μ. αυξάνεται με μαθηματική ακρίβεια και αυτό εκτός από την προφανή ικανοποίηση γεννά και ευθύνες στον Πρόεδρο κ. Ζάλη, στην διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να αποδεχθούν την πρόκληση.

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε το προπονητικό staff για την επερχόμενη περίοδο, στο οποίο αναμένονται ενισχύσεις λόγω των σχεδόν σίγουρων νέων εγγραφών, από 1ης Σεπτεμβρίου, που η Σχολή θ’ ανοίξει τις πόρτες της:

  • Μάνταλος Γεώργιος: Head coach.
  • Μπαστούνης Κωνσταντίνος: Τεχνικός Διευθυντής ΣΧΟΛΗΣ, 2005 (Μίνι),    2006 (Προ Μίνι Α’).
  • Υφαντής Παναγιώτης: Assistant coach Αντρικής, Scouting Αντρικής,  2010-11-12 (Gunior B’ n’ C’).
  • Κορώσης Θεοφάνης:  Assistant coach Αντρικής, Εφηβικό, Προσχολικό (2013-14), 2009 (Gunior A’).
  • Διολέτης Γεώργιος: Παιδικό, 2003 (Παμπαίδες Α΄), 2004 (Παμπαίδες Β΄).
  • Κοντόπουλος Νικόλαος: 2007 (Προ Μίνι Β’), 2008 (Προ Μίνι Γ’).
  • Μωραΐτης Αναστάσιος: Κορασίδες, Παγκορασίδες, Gunior Θηλέων

ΑναγγελίαΠρόσκληση

Τελετη ληξης ακαδημιων ΝΕΜ

Την ερχόμενη Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 και από 9:00 έως 12:00 το πρωί, στο άριστα κλιματιζόμενο «Αλέκος Σάλτας», έχει προγραμματισθεί η Τελετή Λήξης των Ακαδημιών της Ν.Ε.Μ. για την περίοδο 2016-17. Τα παιδιά μας, οι γονείς τους, οι προπονητές και η διοίκηση, σε μια πολύ όμορφη γιορτή θα παίξουν, θα γελάσουν, θα βραβευθούν, θα συνομιλήσουν μεταξύ τους, θα ευχηθούν καλή ξεκούραση και θα δώσουν ραντεβού για την 1η Σεπτεμβρίου με περισσότερο κέφι και γεμάτες μπαταρίες για πολύ δουλειά και μπάσκετ. Σας αναμένουμε όλους!

Εκ του Γραφείου Τύπου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button