Γ. Κώτσηρας: «Ανάγκη για ενίσχυση των συγκοινωνιών στην Δυτική Αττική»

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, σε επίσκεψη του στο αντίστοιχο Υπουργείο και συνομίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της Δυτικής Αττικής, μεταξύ των οποίων και η πρόσφατη καταστροφή στην Κινέτα που είχε ως αποτέλεσμα την παρεμπόδιση την διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηρόδρομου μεταξύ Κινέτας και Κιάτου.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο ο κύριος Κώτσηρας συνομίλησε με τον Υφυπουργό, συζητώντας για θέματα αρμοδιότητας του, όπως η συγκοινωνιακή ενίσχυση στη Δυτική Αττική. Στα πλαίσια της συζήτησης αναφέρθηκαν στα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν κάθε Δήμο της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής ξεχωριστά. Ανάμεσα στα ζητήματα που τέθηκαν υπόψη του Υφυπουργού, ήταν και η συγκοινωνιακή βελτίωση στην περιοχή της Κινέτας μετά την πρόσφατη καταστροφή, καθώς και η επαναφορά των γραμμών του ΟΑΣΑ στις οποίες υπήρξε πρόβλημα στους Δήμους Ασπροπύργου και Φυλής.

Ο κ. Κώτσηρας και ο κ. Κεφαλογιάννης δεσμεύτηκαν από κοινού για διαρκή επικοινωνία και συνεργασία, ώστε να επιλυθούν σταδιακά όλα τα ζητήματα προς όφελος των πολιτών.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button