Νέος ψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών την Πέμπτη 9/4

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών της Περιφέρειας Αττικής στις περιοχές της Δυτικής Αττικής για το έτος 2020 και σε συνεννόηση με την Υπηρεσία Υγειονομικού & Περιβαλλοντικού Ελέγχου της Π.Ε.Δ.Α θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, για την καταπολέμηση των κουνουπιών (προνυμφοκτονία) στις ενταγμένες στο πρόγραμμα περιοχές του Δήμου Μεγαρέων.

Δελτίο τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής:

Η προγραμματισμένη εφαρμογή του 4ου κύκλου προνυμφοκτονίας στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής πραγματοποιείται στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής ως εξής.

Την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, στις περιοχές του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας (Μάνδρα, Ερυθρές, Βίλια, Οινόη) και του Δήμου Μεγαρέων (Μέγαρα, Νέα Πέραμος, Κινέτα).

Την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, στις περιοχές των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας (Ελευσίνα, Μαγούλα) και Φυλής (Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Φυλή).

Η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, υπό το συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου, συνεχίζουν να τηρούν και εφαρμόζουν όσα μέτρα χρειάζονται για την δημόσια υγεία, ως καθήκον και πρώτη ανάγκη για τους πολίτες της Δυτικής Αττικής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button