ΚΚΕ (μ-λ): Υποψήφιοι βουλευτές Β’ Δυτικής Αττικής

Δελτίο τύπου αναφέρει: Με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας συμμετέχει το ΚΚΕ(μ-λ) στις εκλογές της 21ης Μάη.

Οι 179 υποψήφιοι είναι νεολαίοι, εργαζόμενοι, αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχοι με ενεργό συμμετοχή στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού και της νεολαίας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ανήκουν στους αγωνιστές που έδωσαν από την πρώτη στιγμή τη μάχη ενάντια στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και στάθηκαν απέναντι στις δυνάμεις καταστολής υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των μαζών να διαδηλώνουν.

Που πάλεψαν στα σωματεία τους, στους φοιτητικούς συλλόγους, στις γειτονιές, για να διαλύσουν τις εκλογικές αυταπάτες και να καλέσουν τον λαό σε μαζικές κινητοποιήσεις, στην αναμέτρηση με το σύστημα που του κλέβει τη ζωή.

Που διαδήλωσαν ενάντια στη μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο των αμερικανοΝΑΤΟϊκών φονιάδων, ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία, ενάντια στη ρώσικη εισβολή και την εμπλοκή της Δύσης.

Που κόντρα στις λογικές της παραίτησης και της ήττας, ύψωσαν ανάστημα ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα του Χατζηδάκη, ενάντια στους νόμους της Κεραμέως, ενάντια στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των δημοσίων υπαλλήλων.

Που βρέθηκαν μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες λαού και νεολαίας στο ξέσπασμα της οργής για το έγκλημα στα Τέμπη και αγωνίστηκαν για να μείνει ο κόσμος στον δρόμο και να διεκδικήσει το δίκιο του.

Το ΚΚΕ(μ-λ) απευθύνεται στον ελληνικό λαό και ζητά την ψήφο του στις 21 Μάη για να δυναμώσει η φωνή της αντίστασης, για να γίνει συνείδηση των μαζών ότι για να ζήσουμε πρέπει ν’ αγωνιστούμε!

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Δημητρίου

ΣΟΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ του Γεωργίου

ΤΣΟΠΕΛΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του Νικολάου

Ακολουθούν τα βιογραφικά των υποψήφιων βουλευτών:

Ονομάζομαι Μαρίνα Σόγια και είμαι 28 ετών.
Σπούδασα Ιστορικό Αρχαιολογικό στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και την τελευταία πενταετία εργάζομαι ως φιλόλογος στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συμμετέχω στο Σωματείο Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών.

Όσοι συμμετέχουμε στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ) απευθυνόμαστε για ψήφο στους εργαζόμενους και τους ανέργους, τους νέους και τους συνταξιούχους. Η ψήφος στο ΚΚΕ(μ-λ) δεν είναι μια ψήφος εξουσιοδότησης, δεν είναι μια ψήφος ανάθεσης για να λύσει κανένα λαϊκό πρόβλημα.

Είναι μια ψήφος συμφωνίας στην άποψη ότι το μαζικό λαϊκό κίνημα είναι το μόνο ικανό και αρμόδιο να απαντήσει τα ζητήματα που θέτει η επίθεση των απέναντι. Γιατί μόνο αυτό μπορεί.

Είμαι ο Τάσος Λαμπρόπουλος, γεννημένος στον Πειραιά .Ξεκινώντας από τη μεταπολίτευση ,εδώ και δεκαετίες συμμετέχω σε κάθε λαϊκό εργατικό, αντιιμπεριαλιστικό αγώνα στις γραμμές του ΚΚΕ (μ-λ).Κάθε αγώνας που ξέσπασε σε αυτές τις δεκαετίες ,είχε και τη δική μας συμβολή.

Είμαι συμβασιούχος μαραγκός στο Δήμο Ελευσίνας, χώρος στον οποίο και συνδικαλίζομαι.
Τα τελευταία 32 χρόνια ζω στην Παραλία Ασπροπύργου, και έχω συμμετοχή σε κάθε πρωτοβουλία ,σε κάθε εργατικό και λαϊκό αγώνα της περιοχής ,όπως στη μεγάλη απεργία της Χαλυβουργίας, των εργατριών της ΣΚΟΤ στη Μάνδρα, στις πλημμύρες, στο έγκλημα στα ΕΛΠΕ με τους καμένους εργάτες, στα περιβαλλοντικά εγκλήματα της ΔΕΗ και ΕΛΠΕ. Πολλές από αυτές τις κινητοποιήσεις είχαν τη συμβολή των δικών μας Πρωτοβουλιών για κοινή δράση.

Κατεβαίνω στις βουλευτικές εκλογές της Δυτικής Αττικής με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ (μ-λ) γιατί πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω στην κεντρική θέση του κόμματος ότι για να ζήσουμε πρέπει να αγωνιστούμε.

Ψηφίζουμε και στηρίζουμε ΚΚΕ (μ-λ) για τη συγκρότηση αγώνων και εδώ στη Δυτική Αττική που μαστίζεται από τη φτώχεια, την ανεργία, την περιβαλλοντική καταστροφή.

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Ονομάζομαι Ηρακλής Τσοπελάκης και είμαι 31 ετών.
Σπούδασα στο τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζομαι ως φυσικός στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Όσοι συμμετέχουμε στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ) απευθυνόμαστε στον εργαζόμενο λαό, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους και συνταξιούχους με μοναδική πεποίθηση την ανάγκη μας να απλωθεί όσο τον δυνατόν περισσότερο η άποψη μας. Μια ιδιαίτερη άποψη που αν διαφοροποιείται και γίνεται διακριτή στον κόσμο που παρεμβαίνουμε είναι γιατί απ’ την επόμενη μέρα των εκλογών θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αυτό που χαρακτηρίζει την φυσιογνωμία του ΚΚΕ μ-λ, δηλαδή να καλούμε τον λαό να αγωνιστεί και να συγκροτήσει ξανά τα όργανα βάσης του σε κατεύθυνση διεκδίκησης και σύγκρουσης με το σύστημα και τους μηχανισμούς του.

Μια πάλη που όπως διατυπώνουμε και λέμε, αν δεν γίνει κτήμα τους καθενός από εμάς τότε θα καταλήξει να γίνει κάποιων λίγων και “ειδικών “… δηλαδή λογικές ανάθεσης που απέδειξαν τα προηγούμενα χρόνια πόσο εύκολα γύρισαν αντίστροφα για τον λαό περνώντας του μια σειρά νόμων αντεργατικών, ενάντια σε κάθε ελευθερία και σε κάθε δικαίωμα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας. Τίθεται λοιπόν σαν αναγκαιότητα όσο ποτέ άλλοτε η συγκρότηση των ανεξάρτητων οργάνων βάσης μας που είναι οι σύλλογοι και τα σωματεία σε μια λογική υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας στην δουλειά στην εκπαίδευση στην ζωή, στα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας.

Μια πορεία που δεν είναι εύκολη και γρήγορη αλλά ταυτόχρονα είναι η μοναδική που μπορεί να μας οδηγήσει σε καλύτερες μέρες. Αυτό λοιπόν είναι το στοίχημα για εμάς καθώς και το καθημερινό μέλημα μας έξω από κάθε εκλογική αυταπάτη και σε αυτή την βάση ζητάμε την στήριξη σας! Για να ζήσουμε πρέπει να αγωνιστούμε!

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button