ΟΦΑΦΑ: Καλοκαιρινή γιορτή γυμναστικής με εντυπωσιακά προγράμματα

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο άλσος θεόγνιδος η καλοκαιρινή γιορτή γυμναστικής του Ομίλου Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων (ΟΦΑΦΑ).

Στη συνέχεια του δελτίου τύπου αναφέρεται ότι αθλήτριες του συλλόγου παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής, αισθητικής ομαδικής γυμναστικής και cheerleading (αθλητικός χορός),τα οποία επιμελήθηκαν οι προπονήτριες Μαρία Κωνσταντίνου, Μαρία Γεωργία Βαρελά και η χορογράφος Άντρια Παναγιωτοπούλου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι ομάδες αισθητικής ομαδικής γυμναστικής του συλλόγου για την κατάκτηση του Ασημένιου Μεταλλίου στην κατηγορία 16+ και για την 4η θέση στην κατηγορία 12-14 ετών στο 6ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου και τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεγαρέων. κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο αντιπρόεδρος της βουλής βουλευτής κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης βουλευτής κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο γραμματέας της βουλής βουλευτής κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο πρ. πρόεδρος ΕΑΓΜΕ κ. Ανδρέας Τσώκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Λέλης Μελέτης, Σπύρος Νικολάου, Χρήστος Γκίνης και Αιγινίτης Σπύρος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες για τα υπέροχα προγράμματα.

Ο Πρόεδρος
Κλεάνθης Βαρελάς

Παρόμοια άρθρα

Back to top button