ΑΓΣ Νηρέας: Φαντασμαγορική η γιορτή λήξης της περιόδου

Συμμετοχή ρεκόρ αθλητριών αλλά και κοινού σημειώθηκε στη γιορτή λήξης της περιόδου του ΑΓΣ Νηρέας, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νέας Περάμου, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Συλλόγου.

Περισσότεροι από 1000 φίλοι και μέλη οικογενειών των αθλητριών του Συλλόγου παρακολούθησαν ένα υπερθέαμα – κίνησης και φωτισμού – με χορογραφίες και ασκήσεις εδάφους που απέδωσαν οι αθλήτριες, σε χορογραφίες και δημιουργικό της αρχιπροπονήτριας Σοφίας Τσεγκέλη.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα ποτ πουρί ασκήσεων με τις οποίες αναδείχθηκαν τα αγωνιστικά τμήματα σε πανελλήνιο επίπεδο καθώς και ειδικών προγραμμάτων για τα προαγωνιστικά τμήματα και άλλα τμήματα μικρότερων ηλικιών. Όλο αυτό το δυναμικό αποτελεί την υποδομή του Νηρέα η οποία είναι μεγάλη και μεγαλώνει διαρκώς. Ο Νηρέας είναι γνωστός για την καλλιέργεια γυναικείας γυμναστικής.

Ωστόσο, ο πρόεδρός του και έφορος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Τσεγκέλης, ανακοίνωσε ότι με τη νέα σεζόν ξεκινούν επίσης τμήματα ανδρικής γυμναστικής.
Στην εκδήλωση το κοινό άκουσε με πολύ ενδιαφέρον τα κολακευτικά σχόλια για τον Σύλλογο τα οποία ανέφερε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Σταθόπουλος.
Μετά το τέλος των επιδείξεων απονεμήθηκαν βραβεία σε διακριθείσες αθλήτριες, μετάλλια και διπλώματα σε όλες τις αθλήτριες.

Μεταξύ των θεατών παρευρέθηκαν:
Ο κ. Γρηγόρης Σταμούλης, δήμαρχος Μεγαρέων
Ο κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής
Η κ. Βάσω Μητροπούλου, Ομοσπονδιακή Προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Γυμναστικής Γυναικών
Ο κ. Σταύρος Φωτίου, αντιδήμαρχος Νέας Περάμου
Ο κ. Ιερόθεος Πολυχρόνης, αντιδήμαρχος Μεγαρέων.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Μαργέτης, Άγγελος Μακρυγιάννης, Χρήστος Γκίνης
Οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνα Πολιτάκου, Βασιλική Γκόγκα
Ο κ. Δημήτρης Βανάκας, Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων

Ο Σύλλογος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους γονείς οι οποίοι εμπιστεύονται τα παιδιάτους στον Σύλλογο. Επίσης ευχαριστεί όλους τους συντελεστές οι οποίοι βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button