Αθ. Μπούρας: «Προχωρούν οι διαδικασίες εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε συνάντηση στη Βουλή με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο συζήτησαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο θέμα των Ναυπηγείων Ελευσίνας, αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου.

Ο Υπουργός ενημέρωσε εκτενέστερα τον κ. Μπούρα για τις διαδικασίες εξυγίανσης των Ναυπηγείων, καθώς έχει ήδη αποσταλεί το Σχέδιο Νόμου στη Βουλή, ενώ αναμένεται να ακολουθηθεί η κοινοβουλευτική διαδικασία, ώστε να γίνει Νόμος του Κράτους, γεγονός που θα σημάνει την οριστική επίλυση του χρόνιου ζητήματος, δίνοντας σημαντική ώθηση στην Ελληνική Οικονομία αλλά και στην οικονομική και κοινωνική ζωή τόσο των εργαζομένων όσο και όλων των κατοίκων της Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Μπούρας είχε συνάντηση και με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλου, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι, ανεξάρτητα από το σχέδιο εξυγίανσης, σύντομα θα φέρει νομοθετική ρύθμιση για περαιτέρω παράταση του προγράμματος ναυπήγησης, μέχρι την οριστική εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε αμφότερους του δύο Υπουργούς για την εξαιρετική συνεργασία και για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει από κοινού, ώστε να δοθεί η καλύτερη και προς το συμφέρον των εργαζομένων επίλυση του θέματος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button