Χρυσό μετάλλιο για τον Σ.Γ. Μεγάρων στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do

Με επιτυχία συνεχίζει την αγωνιστική του πορεία ο Σ.Γ. Μεγάρων κατακτώντας συνεχώς μετάλλια. Στο  διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do  που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Χαλκίδα από στις 27-29 Μαρτίου, συμμετείχαν πάρα πολλοί αθλητές και αθλήτριες από πολλά μέρη της Ελλάδας,  ο σύλλογος κατέκτησε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο.

 

Το χρυσό μετάλλιο αυτή την φορά ήρθε από την αθλήτρια Οικονομοπούλου Μαρία η οποία αγωνίστηκε με σθένος και μαχητικότητα όπου άξια και δίκαια κατέκτησε αυτό το μετάλλιο. Η αθλήτρια του Σ.Γ. Μεγάρων έχει καταφέρει πολλές νίκες και έχει κατακτήσει αρκετά μετάλλια στο παρελθόν, και σίγουρα στο μέλλον θα κατακτήσει ακόμα περισσότερα. Το μετάλλιο αυτό δεν ήρθε τυχαία, δείχνει την σοβαρή εργασία που γίνεται στον σύλλογο με συνέπεια και επαγγελματισμό εδώ και πολλά χρόνια και για αυτό τον λόγο υπάρχουν πολλές διακρίσεις.

 

Οι προπονητές της αθλήτριας  Στρατούρης Χρήστος (5o dan )και Κούρσος Μελέτης (7o dan), ο σύλλογος της και όλοι όσοι την υποστηρίζουν την συγχαίρουν θερμά για την επιτυχία της και τις εύχονται πάντα νίκες μικρές και μεγάλες. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button