«Ουσία, θέαμα, κυριαρχία! Την 3η νίκη τους σε τέσσερα παιχνίδια πανηγύρισαν οι Lunatics, οι οποίοι επικράτησαν εύκολα απέναντι των Μαχητών Πειραματικό με 100-78. Αν εξαιρεθεί το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη, εντυπωσιακή και στις δύο πλευρές του παρκέ, παίρνοντας μια ακόμη νίκη. Πέντε διψήφιοι για τη «Φλόγα» που είχε πλουραλισμό στην επίθεση», όπως επισημαίνει δελτίο Τύπου της ομάδας.
Με συνέπεια στην επίθεση ξεκίνησαν οι δύο ομάδες με τους Lunatics να προηγούνται με 7-5 μετά από 2 λεπτά. Μπανκς, Κατσαμούρης και Ντουμπάρ σκόραραν διαρκώς με τους Μαχητές Πειραματικό να κάνουν το 17-11. Οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν λύσεις και παρά την πίεση της ΝΕΜ διατηρούσαν τα ηνία, 23-18 στο 8’. Με τους Ευστρατίου και Καραχάλιο να σκοράρουν στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου, οι Lunatics μείωσαν στον πόντο, 23-22.
Οι δηλώσεις του coach, Τάκη Υφαντή, μετά τη νίκη των Lunatics απέναντι στους Μαχητές Πειραματικό!
Με δύο τρίποντα, ένα του Γκρέκα και ένα του Καραχάλιου και ένα γκολ φάουλ του Ευστρατίου, η ομάδα μας μεγάλωσε το σερί της και προηγήθηκε με 30-23 στο 12’. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα δικό τους 5-0 σερί για το 30-28. Οι Lunatics κρατούσαν το προβάδισμα και με τον Ροζάκη έκαναν το 37-32 στο 15’. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ με την ομάδα μας να προηγείται με 5, 47-42, με τρίποντο του Παναγιωτόπουλου. Το ημίχρονο βρήκε τους Lunatics μπροστά στο σκορ με 50-44, buzzer beater τρίποντο του Βησσαρίου.
Με Γκρέκα και Παναγιωτόπουλο να σκοράρουν οι Lunatics πήραν αέρα 9 πόντων, 55-46. Παναγιωτόπουλος και Βησσαρίου το… έβλεπαν βαρέλι για το μεγαλύτερο προβάδισμα της ομάδας μας, 63-50 στο 24’. Η ομάδα του Γιώργου Μάνταλου με γκολ φάουλ του Σύλλας έκανε το 71-56 στο 27’, παίζοντας εντυπωσιακά στην επίθεση. Με πέντε πόντους του Πόζογλου και δύσκολο καλάθι του Ευστρατίου η ομάδα μας έκλεισε το δεκάλεπτο στο συν 18, 78-60.
Η ομάδα μας διαχειριζόταν με άνεση την διαφορά που είχε και με νέους πόντους του Σύλλας έκανε το 85-66 στο 33’. Με τον Ντουμπάρ να φτάνει στους 30 πόντους οι Μαχητές μείωσαν στους 17, 87-70. Οι Lunatics έφτασαν με άνεση στη νίκη, επικρατώντας με το ευρύ , πανηγυρίζοντας έτσι το τρίτο «ροζ φύλλο» αγώνα της σεζόν.
Δεκάλεπτα: 22-23, 50-44, 78-60, 100-78
ΝΕ Μεγαρίδος (Μάνταλος): Σύλλας 15 (1), Δενδρινός 5 (1), Βησσαρίου 12 (4), Γκρέκας 11 (1), Παναγιωτόπουλος 12 (4), Σωτηρίου, Πόζογλου 15 (1), Καραχάλιος 8 (2), Κολοφώτης, Ροζάκης 8, Πέργουλης 4, Ευστρατίου 10
Μαχητές (Γεροφώτης): Αμπαράς, Μπανκς 11 (1), Πουρλίδας 5 (1), Κατσαμούρης 7 (1), Νώτης 11, Κυργάκης, Καρπούζης 2, Χαραλαμπίδης 3, Καλαϊτζίδης, Ντούμπαρ 30 (1), Κομνιανίδης 9







