Νίκη στις καθυστερήσεις για τον Βύζα. 1-0 την Νέα Πέραμο

Ο Βύζας παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στην μαχητική και νεανική ομάδα της Νέας Περάμου.

Οι παίκτες του Βύζα είχαν κάποιες καλές στιγμές με ωραία σουτ του Δέσκου και του Κουρκούτη, ο οποίος μοίρασε καλές πάσες στους επιθετικούς της ομάδας του. Καλός ήταν και ο Εμετό στο χώρο του κέντρου που έδειξε μαχητικότητα, ενώ οι παίκτες της Νέας Περάμου είχαν τις καλύτερες στιγμές τους στο 85′ και 86′ με τους Τσεκάι και Γιόζεφ.

Στο 91ο λεπτό, ο Δρίτσας από ασίστ του Κουρκούτη βγήκε στην αντεπίθεση έστρωσε την μπάλα στον Μάλλη που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Κεχαγιά.

Βύζας Μεγάρων (Μάκης Πανταζής): Κατσικούρης, Μάλλης, Καραμπαλίκης (57’λόγω τραυματισμού Τσίγκρης), Μήτσος, Εμετό, Κουρκούτης, Πανταζής Α (77’Λιόσης), Μουσκάι, Δρίτσας, Λάλας, Δέσκος.

ΑΓΣ Νέας Περάμου (Χάρης Κοπιτσής): Κεχαγιάς, Μπάρδης (81’Σαχόλλι), Καμπόλης, Κήττας, Αναστασίου, Τσιούνης, Τσακάι, Χαραλαμπόπουλος (90’Λεβεντούρης), Σεβαστής (69’Νάκος), Κάνδρο, Γιόζεφ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button