Ο Θ. Κουβάς στο Hellas Rally Raid Lepanto

To MegaraTv υποστηρικτής σε ένα από τα ελληνικά πληρώματα που θα τρέξουν στον μεγάλο αγώνα ταχύτητας αλλά και «επιβίωσης» όπου θα φιλοξενήσει, η περιοχή της Ναυπακτίας. Με ATV ο Θανάσης Κουβάς με το προσωπικό μηχανάκι Renegate Can-Am 800 του Chris CBI υποστηριζόμενος από την εταιρία Jet Power racing team! www.jetpower.gr

Στις 21-26 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας «Hellas Rally Raid Lepanto» (www.hellasrally.org) 2013 με την προοπτική να καθιερωθεί η πραγματοποίηση του στην πανέμορφη περιοχή της Ναυπακτίας, που συνδυάζει με ξεχωριστό τρόπο το ορεινό φυσικό τοπίο με ιστορικούς θησαυρούς και τη μαγευτική θάλασσα.
Η περιπέτεια αποκαλύπτεται μέσα από τις 11 ειδικές διαδρομές και τα 1600 χλμ που πρέπει να διανύσουν οι αγωνιζόμενοι με φόντο τα εντυπωσιακότερα τοπία της Στερεάς Ελλάδας. Με κέντρο την Ναύπακτο σε ένα κοσμοπολίτικο Bivouac 15 στρεμμάτων, ο αγώνας θα διασχίσει διαδρομές απάτητες από αγώνα για χρόνια και θα καταλήγει κάθε μέρα στο κέντρο της ιστορικής πόλης. Ο ορεινός όγκος των Αγράφων, της Οίτης, της Γκιώνας, τα περίφημα δάση της Ορεινής Ναυπακτίας και της Φωκίδας θα είναι το πεδίο δράσης του αγώνα που θα κινηθεί στα καλύτερα τεραίν της Ελλάδας.
Συνολικά υπολογίζεται ότι 200 περίπου πληρώματα από όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος στο αγώνα που θα διαθέτει ιδιαίτερη δυναμική και εντυπωσιακό οργανωτικό υπόβαθρο.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην φίλο Θανάση αλλά και στα υπόλοιπα πληρώματα.
kouvas1

Παρόμοια άρθρα

Back to top button