Η ΝΕΜ BC επικράτησε και του ΑΟΚ Χανίων – Δηλώσεις προπονητών και του MVP Αγγελόπουλου

Με 85 – 65 επικράτησε η ομάδα καλαθοσφαίρισης Νεανική Εστία Μεγαρίδος, στον εντός έδρας αγώνα της, του ΑΟΚ Χανίων, για το πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Β’ Εθνικής.

«Αφού κέρδισε και αυτό το παιχνίδι με 20 πόντους η ομάδα μας δεν θα σταματήσει πουθενά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΝΕΜ, Γιώργος Μάνταλος.

Δηλώσεις προπονητή Μάνταλου

Σ’ έναν αγώνα ντέρμπι για 30 λεπτά η ΝΕΜ βρήκε και πάλι την λύση και επικράτησε, στο τέλος μάλιστα με ευκολία, των ιδιαιτέρως ανταγωνιστικών Χανίων παραμένοντας στην κορυφή του Β’ Ομίλου της Β’ Εθνικής μια στροφή πριν το τέλος του 1ου γύρου.

Δηλώσεις προπονητή Κεσαπίδη, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε «δεν αντέξαμε ως το τέλος και μας αδικεί κάπως το σκορ. Απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας είμαστε για πολύ μεγάλο διάστημα πολύ καλοί».

Με εκπληκτικούς τους Αγγελόπουλο (20π., 9ριμπ.), Καλλινικίδη (17π., 14ριμπ.), ένα ακόμη double double, Γκάτζια (18π., 7ριμπ.), Γερομιχαλό (17π., 5ας) και μεγάλη βοήθεια από Γκουαλτιέρι, Παλαιοχωρίτη, Μπέμπη και Τζάιδα προσπέρασε και το εμπόδιο της πολύ καλής ομάδας των Χανίων και βαδίζει ολοταχώς για το τέλος του 1ου Γύρου με τον Ηλυσιακό και τον μεγάλο Αντώνη Φώτση.

Δηλώσεις Αγγελόπουλου

«Μόνο υπερηφάνεια για την ομάδα της πόλης μας» αισθάνονται παράγοντες, παίκτες και φίλαθλοι, που συγκαταλέγεται πλέον στις «δυνάμεις» του αθλήματος και εισπράτει όποτε παίζει μόνο καλά λόγια.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button