Σύριζα Δ. Αττικής: Εξορμήσεις ενημέρωσης στις πόλεις της Δ. Αττικής ενόψει της απεργίας της 9ης Νοεμβρίου

Εξορμήσεις ενημέρωσης στις πόλεις της Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε και συνεχίζει να πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με τη συμμετοχή του βουλευτή Β’ Δυτικής Αττικής, Γιώργου Τσίπρα, μελών της Κεντρικής Επιτροπής, μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και μελών των Οργανώσεων Δυτικής Αττικής, ενόψει της μεγάλης απεργίας της 9ης Νοεμβρίου, όπως γνωστοποιεί δελτίο τύπου το οποίο στη συνέχεια αναφέρει:

Ερχόμαστε σε επαφή με επιχειρηματίες και εμπόρους και μας μιλούν για το δυσβάστακτο κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων, τη μειούμενη πελατεία και τον τζίρο που διαρκώς υποχωρεί, ανησυχώντας πως δε θα αντέξουν ακόμα μια κρίση. Συναντούμε καταναλωτές και εργαζόμενους που βλέπουν την αγοραστική τους δύναμη να συρρικνώνεται, το εισόδημα να μην αρκεί και τις υποχρεώσεις τους να μην μπορούν να εξυπηρετούνται ολοένα και περισσότερο, βδομάδα τη βδομάδα.

Παρατηρούμε τους εμπορικούς δρόμους με λιγοστούς διερχόμενους, τα εμπορικά καταστήματα άδεια και τα καταστήματα εστίασης με σημαντικά λιγότερη πελατεία. Ακούμε, κατανοούμε, εξηγούμε, προτείνουμε το σχέδιο τού ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τις έξι εθνικές προτεραιότητες και καλούμε στην Γενική Απεργία και τα συλλαλητήρια της 9ης Νοέμβρη.
Γιατί δεν πάει άλλο!

– Στηρίζουμε τη γενική απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, ώρα 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
– Συμμετέχουμε στην απεργία για να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα: Για ένα μεγάλο κοινωνικό κίνημα κατά της ακρίβειας, για άμεσα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και κοινωνική αλληλεγγύη.
– Παλεύουμε ενάντια στις πολιτικές φτωχοποίησης του λαού μας και διεύρυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων που εφαρμόζονται.

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button